25 éves a TTT - 25 km (Cél helyszín változás!)





Túrabeszámolók (6 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõTeljesítménytúrázók Társasága (TTT)
Levélcím: 1590 Budapest, Pf. 110.
e-mail: ttt.levelek@gmail.com
honlap: http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu
 
RendezõHevér Gábor
Telefon: (20) 321 1805
e-mail: gabor.hever@gmail.com
 

25 éves a TTT - 25 km
1
2016.09.04 Gy Nappal

Óbuda - Kőtaraj - Kecske-hegy - Tábor-hegy - Határ-nyereg - Vadaskert - Hűvösvölgy - Nagy-Hárs-hegy - Szépjuhászné - Kis-Hárs-hegy - Volt Hárs-hegyi camping - Virányos - Szent János kórház - Városmajor - Vérmező - Tabán

Rajt: Óbudai Kulturális Központ (1032 Budapest, San Marco utca 81.)
Cél: Tabán, kondipark (volt közlekedési park, a Z- jelzésen, a Krisztina Krt. felett)
Indítás: 7:00-9:00 óra Nevezési díj: 25 Ft Táv (térképen): 25,31 km Szint (térképen): 820 m Szintidõ: 6 óra MTSZ pontszám: 54,4 MSTSZ pontszám: C33/7 TTT pontszám: 37,6

Emléklap Kitûzõ Ital saját pohárba Szendvics Édesség Ivóvíz a célnál

Figyelem! A túra célja a TTT klubhelyiséghez képest 100m-re előrébb került! A cél közvetlenül a Z- jelzésen, a Tabáni kondipark (volt közlekedési park, a Z- jelzésen, a Krisztina Krt. felett)! A célban ivókút kb. 20m-re található. A TTT klubhelyiség (vizesblokk és öltöző része) jelenleg felújítás miatt sajnos nem lesz használható.

Hallássérültek, látássérültek, valamint kísérőik részére az indulás ingyenes.
Kérünk, hogy saját poharat hozz magaddal a frissítőkhöz!
Nevezési lap és itiner letölthető.
A túra a Budapest Kupa része.
Fanatikus Budapest Kupázók, figyelem! Túránkkal párhuzamosan, Máriaremetén rendezik az EMCS (Együtt a magyar családokért) túrát 10 és 6 km-es távokon, melynek teljesítése szintén lehetséges, az alábbi módon. Ezt a túrát Hűvösvölgyben (annak, aki kb. 11 óráig odaér) meg lehet szakítani, onnan az 57/157/257-es busszal elmenni Máriaremetére, majd az EMCS túra teljesítése után vissza a busszal Hűvösvölgybe. Aki az EMCS túra valamely távját is teljesíti, arra a 6 órás szintidő nem vonatkozik, de az ellenőrzőpontokat nyitvatartási időn belül kell felkeresnie. Vagyis a Nagy-Hárs-hegy ellenőrzőpontra 13:15-ig, a célba pedig 16 óráig be kell érnie!
Térkép: a Budai-hegység turistatérképe.

A Teljesítménytúrázók Társasága 25 éve, 1991. szeptemberében alakult meg, akkor még a jelenleginél kötetlenebb szervezeti formában, asztaltársaságként. Az alapítók olyan teljesítménytúrázók és teljesítménytúra rendezők voltak, akik fontosnak tartották a teljesítménytúrák szervezettebb koordinálást, majd a következő évtől egy teljesítménytúra naptár összeállítását és kiadását. A megalakulás eseményét egy jubileumi, 25 km-es teljesítménytúrával ünnepeljük a Budai-hegységben.

A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály természetvédelmi engedélye (2016)

 

Letöltések száma: 4550. Módosítva: 2016.08.30