Gyakran Ismételt Kérdések

 

Gyakran Ismételt Kérdések a TTT honlappal, OKT/AK/RPDDK fórumokkal kapcsolatban


Hol tudok bejelentkezni, regisztrálni?

A TTT honlap menüjében a Navigáció alatt tudsz regisztrálni, bejelentkezni, elfelejtett jelszót kérni, keresni, egyéni menüt összeállítani és (majd valamikor) tartalmat beküldeni a TTT honlapra.
(Amíg a Captcha mezőben nem látsz 5 karaktert, mindaddig kérj új oldalt, és csak akkor kezdd meg a bejelentkezést, regisztrációt!)

A regisztrálás automatikus, az email-edre kapott linken tudod véglegesíteni a hozzáférésed. Belépési probléma esetén írj email-t a ttt.levelek@gmail.com központi címünkre.
 

Hol tudom törölni a regisztrációmat és a fórum hozzászólásaimat?

Csak a túrabeszámoló hozzászólásaidat tudod magad szerkeszteni és törölni. Az OKT/AK/RPDDK fórumokból a hozzászólásokat csak az admin tud törölni. A regisztrációt törlését szintén a ttt.levelek@gmail.com címről tudod kérni (arról az email címről, amivel regisztráltál!) Ha ez nem működik, akkor valamilyen személyes (vagy megbízható ismerősön keresztüli) azonosítást fogunk kérni.
Régebbi hozzászólások törlése jelenleg technikai okokból nem mindig és nem egyszerűen hajtható végre, kérheted, de ne várj hamar megoldást.

Mit jelentenek az ikonok (piktogramok) a teljesítménytúrák kiírásainál?
Jelmagyarázat.