Pilis Szent Keresztje 20 (Éjszakai! Előjelentkezés! Rajt-célhely változás!)

Túrabeszámolók (6 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
honlap: http://www.bakonyturistaja.eoldal.hu
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
 

Pilis Szent Keresztje 20 éjszakai
4
2015.12.31 - 2016.01.01 Gy Éjjel

Pilisszántó - Boldogasszony kápolna - Klastrompuszta - Pilis-nyereg - Pilisszentlélek - pálos kolostor romjai - Két-bükkfa-nyereg - Klastrom-kút - cisztercita kolostor romok - Pilisszentkereszt - Szántói-nyereg - Pilisszántó

Rajt:Cél: Pilisszántó, labdarúgópálya (öltöző)
Indítás: 21:00 óra Nevezési díj: 0 Ft Táv (térképen): 21,21 km Szint (térképen): 645 m Szintidõ: célzárás 4:30 MTSZ pontszám: 44,5 MSTSZ pontszám: C27/6

Oklevél Kitûzõ Ital Meleg étel Édesség

Pilis Szent Keresztje - a 2015-ös év utolsó, a 2016-os év első teljesítménytúrája

Hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Pilis Szent Keresztje teljesítménytúrát. Hagyományt kívánunk teremteni azzal, hogy átgyalogoljuk az Óév utolsó és az Újév első óráit.
A túrán csak előnevezéssel lehet részt venni! Előnevezési határidő: december 29. Előnevezni a következő e-mail címen lehet: bakonyturistaja@googlemail.com
A Pilis Szent Keresztje túrán nem lesz nevezési díj, viszont lesz oklevél, kitűző, virsli, tea, pálinka és csokoládé. A teljesítménytúrán biztonsági ember nincs. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.
A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet kinyilvánítja, hogy a fogyatékkal élő túrázók, kísérőik, valamint a 14 év alatti túrázók (szülői vagy tanári felügyelettel!) rendezvényeinken térítésmentesen indulhatnak.
Szintidő nincs, de a cél 05:00 órakor zár!

Értesítem a Pilis Szent Keresztje szilveszteri túra résztvevőit, hogy változott a rajt és egyben a cél helyszíne. RAJT/CÉL: Pilisszántó, labdarúgópálya (öltöző). Aki autóbusszal jön szálljon le a postánál lévő megállóban. A gépkocsival jövők se bánkódjanak, mivel az öltözőnél van elegendő parkolóhely.

Budapestről az Árpád-híd autóbusz pályaudvarról lehet megközelíteni a rajtot.
Az első autóbusz Pilisszántóról 4.50-kor indul Budapest irányába.

Letölthetők: GPS track, Itiner és Térkép
A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

 

Letöltések száma: 6472. Módosítva: 2015.12.30