Várjuk az Év Teljesítménytúrázója, az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója, a Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere pályázatokat és a Hazai Legjobb Teljesítménytúra szavazatokat!

Tisztelt Teljesítménytúrázók!
 

A 2017-es túraév befejeztével a Teljesítménytúrázók Társasága ismét várja pályázataitokat az Év Teljesítménytúrázója elismerő címre, az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója elismerő címre,a Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere minősítésre, és szavazataitokat a Hazai Legjobb Teljesítménytúra elismerő címre.

- A TTMR jelvény önköltségi árát (500 Ft) a 2017-es túraév TTMR minősítések pályázatainál téríteni kell, mivel a TTT támogatási, pályázati lehetőségei ebben az évben nem teszik lehetővé az ingyenességet! Minden résztvevőnek fizetnie kell aki szeretne jelvényt, az oklevél és maga a minősítés továbbra is ingyenes. A pályázat leadásakor jelölni kell az adatlapon, hogy szeretnél-e jelvényt kapni, így mi csak annyit készíttetünk, amennyit igényeltek. A nem jelölt igényt automatikusan nemlegesnek tekintjük! A jelvény díját legkésőbb a díjkiosztón kell rendezni, vagy előtte a január-februári túrákon BPkupafüzet/naptár árusnál, TTT klubnapokon, vagy átutalással. A befizetésről nyugát kap mindenki, amin rajta lesz a neve, ezt kérjük, hogy mindenki őrizze meg.
(Átutaláshoz: Teljesítménytúrázók Társasága, Bankszámlaszám: 65700127-10117633.)

- Az egyes korkategóriák a pályázók létszámától függetlenül, férfi és női kategóriákban mindig kiírásra kerülnek.

Az általatok teljesített összes teljesítménytúra listáját várjuk, az adataitokkal együtt.

(Megjegyzés az túrák/terepfutások elszámolhatóságának értelmezéséhez a TTMR/ÉVTT kiírás alapján: Hazai rendezvények közül csak azok számolhatók el, amelyek a TTT naptárban már szerepeltek. Külföldi rendezvények közül azok is, amelyek nem szerepeltek, ugyanis nem várható el a külföldi rendezőktől, hogy a TTT felé is leadják a rendezvényeik kiírásait, de feltétel, hogy a túra kiírása előzetes bejelentéssel kerüljön bele a teljesítménytúra naptárba.
Hazai terepfutó versenyek elszámolhatók, amennyiben a TTT naptárban meghirdetésre kerültek. Nem számolhatók el utólag olyan hazai terepfutó vagy gyalogos rendezvények sem, amelyek a TTT naptárban nem szerepeltek (pl. nem szereplő Ötpróbák vagy mezei futás jellegű rendezvények). Aszfaltos futások-futóversenyek egyáltalán nem számolhatók el. Nem számolhatók el a Túlélőtúrák, hacsak nincs kötött, mindenki számára kötelező útvonaluk - vagyis pontosan meghatározható táv és szint adatuk. Nem számolhatók el a külföldi vándorlás jellegű túrák, amelyek alapvetően nem rendezvények - pl. Camino. Nem számolhatók el azok a külföldi túrák, amelyeknek nincs nyilvánosan - az interneten- elérhető kiírásuk vagy nem rendezvények.)
Változás 2017-től, hogy a helyezettek pályázatait a TTT (közgyűlési határozatnak megfelelően) honlapján nyilvánosságra hozza!

A 2015-ös túraévtől indult az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója elismerő cím, amelybe csak kerékpáros teljesítménytúrák számolhatók el. Részletek a részletes ÉVKTT kiírásban. Az adatlap a többivel azonos.

Az ÉVTT, ÉVKTT és a TTMR minõsítésekhez használható pályázati adatlap (2017.) és a Túrastatisztika 2017 külön excel fájlokban találhatók!
(letöltés: jobb gomb, Cél mentése másként / Hivatkozás mentése más néven.)

(Régi office verziókhoz XLSX helyett XLS verziók: adatlap és statisztika.)

Elektronikus kitöltés esetén a túrák a statisztika táblázatban egyszerűen bejelölhetők, a beépített szűrővel le kell válogatni a bejelölt túrákat és a teljes sorokat kell átmásolni az adatlapra. Kitöltés előtt mentsd le az adatlapot a c:-re, és onnan nyisd meg szerkesztésre!
A pályázatokat (az adatlap fájlt) kérjük email-ben visszaküldeni a ttt.levelek@gmail.com címünkre, esetleg postán a
Teljesítménytúrázók Társasága, 1590. Budapest, Pf. 110. postafiókra.
A pályázatokat január folyamán várjuk, a beküldés határideje: 2018. január 31.
Minden email-ben küldött pályázatot 1-2 napon belül visszaigazolunk, ha ez nem történik meg, és az eredménylista felkerülése után sem látod a neved, kérjük, hogy jelezd!

A pályázati kiírások elérhetők honlapunkon:

Év Teljesítménytúrázója,

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója,

Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere,

Hazai Legjobb Teljesítménytúra

A TTMR pályázatok kiértékelése és a minősítések odaítélése is mindig a túraévet követően történik meg. Az elnyert díjak kiosztására, ünnepélyes keretek között, minden évben a TTT rendes közgyűlésén kerül sor.


Időpontja: (2018. február 25. vasárnap)