Túrabeszámolók


túra éve: 2015
Honvéd emlék- és teljesítménytúraTúra éve: 20152015.06.07 22:27:06

minõségi, igényes túra. Itiner kiváló, felfestés kifogástalan. Aranyos ahogy a kaptatók végén bíztatnak a smiley-k :), korrektül bejárt szakaszok.


Kedves elõzékeny rendezõk, pontõrök. Látható, hogy  sok munkát tettek bele, hogy jól sikerüljön.  Köszönöm még egyszer. :)


 

 
 
Tour de Békás (gyalogos)Túra éve: 20152015.06.07 22:20:40

 reggeli regisztráció gyorsan zajlott a sor ellenére is. A kézhez kapott itiner szép szines volt, de hiányoztak belõre a szintadatok, EP-k közötti távolságadatok is. Részletes leírás nem volt csak vázlatos, annak ellenére, hogy nem csak jelzett úton haladt a túra. Kék nyillal jelölték az útvonalat, a szalagozás, helyenként jobbnak bizonyult volna. A pontõrök kedvesek voltak,  a bélyegzõs pontok ötletesek voltak. Nem értem, hogy a Kálvária dombra miért nem ment fel az EP, (kellemes kilátás nyílt a panelrengetegre, más persekívából bemutatva) kb. 3 perces metszõollós munkával meg lehetett volna tiszítani a felmenõ utat, a sáros, csúszós út pedig a teljesítménytúrázás velejárója, amely mellesleg nem is volt vészes. Sajnos a túra igen jeletõs része betonon, kertek alatt vezet, így az  igazi erdei túraélményt nem adja. A service a célban igen gyengécske, igaz a nevezési díj is barátságos így az összhangban volt. Összeségében úgy tünt  mintha mintha elõször szervezték volna a túrát, pedig nem....... 


 


 

 
 
Kakukkhegyi Hullámvasút/Kakukkhegy Éjjel/Joker/DettoTúra éve: 20152015.05.25 20:25:32

 kakukkhegyi hullàmvasút nappali: itiner, térkép  kivàló. Jól megszervezett túra, ellenôrzôpontoknàl nèha pontôrôkkel, nem csak kôddal, szintek jelôlése illetve az útvonalvezetès tökéletes . Negatívumok: Ha ad oklevelet akkor célszerû lenne szépiràsban jàrtas tôltené, mert így az igényes oklevél ocsmàny lett. Szolgàltatàsban lehetne erôsebb, ha màr érezhetôen ûzleti alapú a nevezési díj. Apró észrevétel:   ha màr  elfogy valamelyik catering alapanyag ( èpp a végét az egyik rendezô majszolta, aki teli szàjjal azt mondta, hogy elfogyott),akkor pótoljàk. Akkor is ha a zàràs elôtt 10 perccel èrkezünk meg. Fôleg azért mert nehéz nem lett volna, hisz egy nyitva tartó ABC volt a rajt/cél, illetve a résztvevôk szàma alapjàn is  elbírta volna  a rendezvény. Így azèrt nagyvonalú illetve , elegànsabb lett volna. Összesègèben pozitív a vèlemènyem, fôkènt az útvonaltervezés tekintetében. 

 
 
Együtt a Magyar Családokért! teljesítménytúrákTúra éve: 20152015.05.25 12:52:58

 ár/érték arányban jó túràk.  Itineren van még mit javítani (résztàvok, szintek feltüntetése) szalagozàs megfelelô làtható hogy bejàrtàk az útvonalat. Service Ok. Legutôbb igényesen lefóliàzott becsomagolt péksûteményt kaptam. Célban gyûmôlcs is volt. 

 
  vissza az túrákhoz
<<== túranaptár