Túrabeszámolók


IVV Világtúranap

új túrabeszámoló rögzítése
Kiírások:2006 2007
 Túra éve: 2008
JakabTúra éve: 20082008.04.08 14:34:53
megnéz Jakab összes beszámolója
Sukoró - IVV túra. 10 km

Sukorón - pedig elõre bejelentettük - kis gondok voltak a nevezéssel. Maci felhúzta magát, eléggé értetlenkedtek, hogy mi kicsit késõbb indulunk, mint a többiek. (Délelõtt a Gödöllõ K-30 bringatúrát teljesítettük)

Én már öltöztem, cseréltem át a bringacuccot, futóruhára, hogy utolérjük még a pontõröket.

Valahogy aztán kaptunk papírt, és nekivághattunk. Felgyalogoltunk a dombra, és kocogni kezdtünk. Sajnos Nadapon már nem volt senki, ezért csináltunk gyorsan telefonos fotót a Szintezési Õsjegynél bizonyíték gyanánt.

Továbbmentünk, át az erdõn, fel egy dombon, aztán felérve a füves részen újból kocogtunk. Átvágtatott elõttünk két nagy õz, és odaértünk nemsokára az Angelika forráshoz. Itt még sikerült elcsípnünk a pontõröket, és kaptunk pecsétet a papírunkra.

Aztán tettünk egy kis kitérõl a "Vár a Pákozdvár" túra miatt, hogy azt is letudjuk. Meg is kaptuk a szép kitûzõnket, és még egy sportszelettel is megleptek minket.

Sok túrázóval, és sok kisgyerekkel találkoztunk útközben. Nagyon jó idõ volt, melegen sütött a nap.

Visszatérve az Angelika forráshoz már lejtõ következett, azon végig kocogva beértünk Sukoróra. A falu szélén Jocóval, és kis családjával találkoztunk. Õk is a gyermekükkel túráztak.

A célban megkaptuk a kitûzõnket, én ettem egy májas kenyeret, ittunk teát, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. :-)

Azt hiszem tettünk az edzettségért ezen a hétvégén. No nemcsak ezzel a tízessel, hanem a bringázással és a szombati 30 km-es túrával együtt.