Szép Kihívás kerékpáros teljesítménytúra 214 km (Új! Előnevezés 05.06-ig!)





Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõMagyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete
Barna Imre
Telefon: (20) 980-2079
e-mail: tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu
honlap: http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/
 
RendezõSzép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz
Szép Miklós
Telefon: (20) 971-6111
 
honlap: http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/hir/szep-kihivas-kerekparos-teljesitmenytura-2016-hivatalos-kiiras
Facebook: https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Szép Kihívás kerékpáros teljesítménytúra
2
2016.05.08 K Nappal

Kecskemét - Méntelek - Kerekegyháza - Ágasegyháza - Izsák - Orgovány - Jakabszállás - Fülöpjakab - Kiskunfélegyháza - Tiszaalpár - Lakitelek - Kocsér - Nagykőrös - Lajosmizse - Méntelek - Kecskemét

Rajt:Cél: KEFAG Zrt. Kecskeméti Arborétum, Kápolna-rét
Indítás: 8:00 óra Nevezési díj: 0 Ft Táv (térképen): 214 km Szint (térképen): 100 m Szintidõ: 12 óra MTSZ pontszám: 108 TTT pontszám: 55

Emléklap Ital Csomagmegõrzés

Túra neve: Szép Kihívás teljesítménytúra (El bírsz-e számolni kétszázig?)
Rendezői kiírás



Akár önálló kihívásnak, akár egy közeljövőbeli egynapos Balaton-kerülésre felkészülésnek, kiváló alkalom lehet az első alkalommal megrendezésre kerülő eseményünk. Mivel Kecskemét városát rajzoljuk körbe, ha esetleg elfáradnál, túlvállalnád magad, bárhol kiszállhatsz, és gyorsan visszaérhetsz a rajtterülethez, tulajdonképpen tét nélkül teheted magad próbára.
Nekünk csak a teljesítés számít, ezért nem hirdetünk sorrendet a végén, mindenkit megillet a dicséret, aki teljesíti a Szép Kihívást! Önmagadat győzd le, ne a többi résztvevőt!
Rajthoz, és a célba érkezésedhez nyugodtan hívd ki családodat, ismerőseidet szurkolni, biztatni!
Túraközpont, rajt- és célterület: KEFAG Zrt. Kecskeméti Arborétum, Kápolna-rét. www.kecskemetiarboretum.hu, GPS: 46.91133, 19.649989
Bikemap térkép
Parkolás: Parkolási lehetőség korlátozottan áll rendelkezésre.
Túra szervezője: Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete
Túra időpontja: 2016. május 8. (vasárnap)
Táv és szintidő: 214 km – 12h (reggel 8-tól este 8-ig)
Túra útvonala: Kecskemét – Méntelek – Kerekegyháza – Ágasegyháza – Izsák – Orgovány – Jakabszállás – Fülöpjakab – Kiskunfélegyháza – Tiszaalpár – Lakitelek – Kocsér – Nagykőrös – Lajosmizse – Méntelek - Kecskemét
Ellenőrző- és frissítőpontok: A táv során négy ellenőrzőpont lesz felállítva, ebből kettő egyben frissítőpontként is funkcionál. Plusz a túraközpont.
Ellenőrzőpontok: Ágasegyháza (50 km), Kiskunfélegyháza (100 km - frissítőpont), Kocsér (150 km - frissítőpont), Lajosmizse (190 km)
Ha túlvállalnád magad, a kiszállási, menekülési lehetőségeket az itinerben külön feltüntetjük majd. De amíg tudsz, birkózz a kihívással!
Nevezési díj: nincs.
Előnevezés: Kötelező (!!!): goo.gl/8JOlbB, legkésőbb május 6-án, déli 12h-ig.
Regisztráció a helyszínen: Előnevezés megerősítése, felelősségvállalási nyilatkozat aláírása, itiner felvétele, legkésőbb reggel 7:45-ig a túraközpontban.
Túraközpont nyit: reggel 7 órakor.
Esetleges csomagmegőrzést biztosítani tudjuk.
Kérjük, a regisztrációt ne a végére időzítsétek!
Rajt és Cél: A túraközponttól lassúrajttal együtt gurulunk ki reggel 8 órakor, majd pár kilométer után élesrajt, és onnantól mindenki a maga tempójában, önállóan teljesíti a túratávot. Ugyanakkor lesz egy szervezői főmezőnyünk is, 24-25-ös átlagtempóval, akikhez bátran csatlakozhatsz.
Túráról érdeklődni: Barna Imre, MK Kecskemét É 20/980-2079
Szép Miklós, Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz É 20/971-6111
e-mail: tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu

Részvétel szabályai:
- Részt vehet, aki biztonságosan kerékpározni tud és a közúti kerékpározás szabályait ismeri (14 év alattiak csak szülői kísérettel vehetnek részt a túrán).
- Kresz szabályainak betartása kötelező!
- Külön sportorvosi engedély nem szükséges, de mindenki saját felelősségére indul.
- A szervezőktől kártérítés semmilyen jogcímen nem igényelhető.
- Kerékpárosoknak a rajtnál és a túra ideje alatt fejvédő sisak használata ajánlott!
- A jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, kerékpárja jó műszaki állapotban van, a részvételre alkalmas.
- A kötelezően előírt tartozékok, felszerelés (pl. megfelelő világítás, fényvisszaverő mellény) megléte is szükséges, ezen kívül ajánlott tartalék belsőt, pumpát is magaddal hoznod, defekt bármikor előfordulhat.
- Ne csak az általunk biztosított frissítőpontokra hagyatkozz, ahhoz, hogy kétszázig elszámolj, folyamatos kalória- és folyadékutánpótlás szükséges. - Esetleges sérülést, illetve a túra feladását az ellenőrzőpontokon, vagy a túraközpontban, vagy a megadott telefonszámokon mindenképpen jelezd felénk! - Kérjük, hogy az út során a környezet ne szennyezd, a keletkező hulladéktól a frissítőpontokon szabadulhatsz meg!
- Műszaki probléma elhárítása (pl. defekt) önálló feladat (de ha megoldhatatlan technikai gondod akad, a megadott telefonszámokon értesítsd a szervezőket!). - A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek. Megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.
- A túratávot teljesítők a célba érkezéskor emléklapot vehetnek át.
- Beérkezés után frissítést biztosítunk.
- Program változtatás jogát fenntartjuk.

 

Letöltések száma: 1044. Módosítva: 2016.04.01