IV. Béla emléktúra a Bükkben 35 (Előnevezés! Rajthely változott: Bánkút!)





Túrabeszámolók (1 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
 

IV. Béla emléktúra a Bükkben 35
2
2016.04.17 Gy Nappal

Bánkút - Keskeny-rét - Tar-kő - Cserepes-kő - Őr-kő - Bél-kő-nyak - Bélháromkúti Apátság - Bélapátfalva - katonasírok - Kopasz-réti-barlang - Olasz-kapu - Hármaskúti eh. - Csurgó - Bánkút

Rajt:Cél: Bánkút, Fehér Sas Fogadó parkoló
Indítás: 7:00-8:00 óra Nevezési díj: 1000 Ft Táv (térképen): 35,64 km Szint (térképen): 1227 m Szintidõ: 9 óra MTSZ pontszám: 78 MSTSZ pontszám: C47/9,5 TTT pontszám: 54

Oklevél Kitûzõ Ital Édesség

GPS track letölthető.

Figyelem! A rajthely változott! (Szentlélek -> Bánkút)

A túrán csak az előnevezéssel résztvevőknek tudjuk biztosítani a díjazást. Az aki előnevezés nélkül vesz részt a túrán, részére a díjazást egy későbbi túránkon adjuk át. Előnevezni a következő e-mail címen lehet: bakonyturistaja@googlemail.com, határidő: április 14.
A túra nevezési díja magába foglalja az emléklap, kitűző, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs.
Írószer és bélyegzőpárna szükséges!
A túra útvonalvázlata és gps trackje letölthető az adott túra kiírásánál a TTT honlapról.
Térkép: Bükk Atlasz vagy Bükk-Észak, Bükk-Dél.
Írószer szükséges!

A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

Egererdő Zrt. erdészeti területhasználati engedélye.

 

Letöltések száma: 2042. Módosítva: 2016.03.20