Kurucok előre! Kassára! 25 (Felvidék, vezetett túra, Előnevezés!) - ELMARAD!

Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
honlap: http://www.bakonyturistaja.eoldal.hu
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com,
e-mail: orban66@freemail.hu
 

Kurucok előre! Kassára! 25 - ELMARAD!
1
2013.11.09 Gy Nappal

Kassa vasútállomás - történelmi belváros - kassai Várhegy - Kavocsán - Csermely-völgy - Csermely - Kassa vasútállomás

Rajt:Cél: Kassa vasútállomás
Indítás: 10:00 óra Nevezési díj: 1200 Táv (térképen): 22,5 km Szint (térképen): 800 m Szintidõ: vezetett MTSZ pontszám: 50

Oklevél Kitûzõ

Figyelem! A november 9-re tervezett "Kurucok előre! Kassára!" túra nem kerül megrendezésre!

Vezetett túra.
A túrán csak előnevezéssel lehet részt venni! Előnevezési határidő: november 1., a következő e-mail címen: bakonyturistaja@googlemail.com vagy orban66@freemail.hu
Az előjelentkezőknek biztosítva lesz a kitűző és az oklevél. Az aki nem nevez elő, az pedig postán vagy a következő túránkon fogja megkapni.

A túra nevezési díja magába foglalja az emléklap, kitűző, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs.
Nevezési díjból kedvezmény: MTSZ, MSTSZ, TTT, Magyar Turista Kártya: 100 Ft.
A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet kinyilvánítja, hogy a fogyatékkal élő túrázók, kísérőik, valamint a 14 év alatti túrázók rendezvényeinken térítésmentesen indulhatnak.

A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

 

Letöltések száma: 1195. Módosítva: 2013.08.21