Holló-kőtől Vörös-kőig – börzsönyi esti túra (Új!)





Túrabeszámolók (12 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõVáci Lakóterületi SE
Levélcím: 2600 Vác, Törökhegyi út 11.
 
RendezõForgács Péter
Levélcím: 2600 Vác, Földváry tér 4. III/13.
Telefon: (70) 2916613
e-mail: vagdalthus@torzsasztal.hu
honlap: http://www.felanaszalyra.atw.hu
 
honlap: http://www.felanaszalyra.atw.hu

Holló-kőtől Vörös-kőig – börzsönyi esti túra
2
2010.07.31 Gy Éjjel

Márianosztra - Kóspallag - Pusztatorony - Szt. Gál-föld - Törökmező - Nagymaros

Rajt: Márianosztra, Hangulat Presszó (a buszforduló közelében)
Cél: Nagymaros-Visegrád vasútállomás
Indítás: 17:00 óra Nevezési díj: 500 Táv (terepen): 18,3 km Szint (terepen): 430 m Szintidõ: kb. 4,5-6 óra MTSZ pontszám: 36

Oklevél Emléklap Kitûzõ Gyümölcs Édesség

Vezetett túra, a Holló-kőtől Vörös-kőig túramozgalom keretében, végig a piros sáv jelzésen. Az útvonalat a részvevők együtt járják végig. 17 órakor indulunk, a menetidő maximum 6 óra, így Nagymarosra érve még mind Szob, mind Budapest-Nyugati felé még lesz vonatközlekedés. A Márianosztra-Nagymaros szakasz végigjárásáért Nagymaroson emléklap és plakett jár. Aki itt fejezi be az egész túramozgalmat (Perőcsény-Leányfalu), megkapja az oklevelet és a kitűzőt. Az esemény a 4 évszak a Börzsönyben túrasorozat része. Az igazolólapra a bélyegzést Nagymaroson adjuk, az útvonal végigjárása után. Vendéglátóhelyek, vízvételi lehetőség az útvonal során: Márianosztra, Kóspallag, Törökmező, Nagymaros. Előjelentkezés nem szükséges, de a szervezést megkönnyíti, így ha valaki szeretne jönni, kérjük jelezze a megadott elérhetőségeken! Kötelező felszerelés: fejlámpa vagy elemlámpa.
Közlekedés: Márianosztrára Szobról 14:25 és 16:25-kor érkezik autóbusz. Nagymaros-Visegrád vasútállomásról Szob ill. Budapest-Nyugati felé 23 óra után is van 1-1 menetrend szerinti járat.

A részvételi díj 500 Ft, mely tartalmazza a Holló-kőtől Vörös-kőig túramozgalom igazolófüzetét, a díjazást a Márianosztra-Nagymaros szakasz ill. a teljes mozgalom későbbi végigjárásáért, s némi frissítőt. Akinek már megvan a füzet, s elhozza magával, abba bélyegez útközben, annak nincs részvételi díj.

 

Letöltések száma: 3055. Módosítva: 2010.04.16