Túrabeszámolók


D120K/D70K Keviczky József emléktúra

BVKKTúra éve: 20142014.09.16 17:43:51

 A Békásmegyeri "Vándor" Kerékpáros Klub 2014. szeptember 14. 11. alkalommal rendezte meg õszi kerékpáros teljesítménytúráját. Keviczky József emlékére rendezett túra három távján összesen 96 lelkes kerékpáros indult neki a nem túl kerékpáros barát idõben. Békásmegyeri McDolad’s Étteremnél vizes út és erõsen borult idõ fogadta a kerékpárosokat de útközben volt minden, vizes út, de volt ahol esett is és természetesen volt napsütés is. A teljesítménytúrát 94-en sikeresen be is fejezték és célban a Mc’Donalds támogatásával szendvicset és üdtõt fogyaszthattak és átvehették a kitõzõt és az emléklapot és lapozgathatta a Magyar Turista nyári számait.

Elsõ ízben volt támogatónk a Sporon Bank, aki az eseményre egyedi nyakba akasztó szalagot hozott és a távok indulói között csomagot sorsolt ki.

A legrövidebb táv újdonsága volt, hogy az ellenõrzõ pont a Leányfalui Duna Terasz Cukrászda elé került és itt volt a Szentendrei Rendõrkapitánysággal közös kerékpáros ügyességi pályánk is.

A Keviczky túrával zárult a Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa 2014. évi sorozata is, így 42-en behették át a három teljesítménytúrán teljesített távok alapján a az emlékkupákat.


Képek és eredmények a www.bvkk.hu oldalon.