Túrabeszámolók


túra éve: 2013
Lokomotív 424Túra éve: 20132013.10.07 13:00:27

Ezt a túrát, egy nagyon vidám, lelkes 16 fõbõl álló teljesen változó korosztályú csapattal tettük meg a 14 km.-es távon.


A Mezõberényi Alföld túristaegyesület tagjaival, aminek jövõre már a párommal mi is bõvítjük a taglétszámát!


A túrát mindenki figyelmében ajánlom! A szervezõk, tökéletes házigazdák, nagyszerû vendéglátók, és értenek ahhoz is, hogyan csábítsák vissza legközelebbi túrájukra az itt megjelenteket!


Az idõjárás gyönyörû volt, hideg, lassan melegedõ, az útvonal kijelölése páratlan!!


Mindenhol tökéletes jelek, vagy nagyon sûrû szalagozás váltotta egymást. Eltévedni csak az tudott aki minden fûszálat más irányból is meg akart nézni!


3. 45 perc alatt megtettük a távot, és az a 650 km amit vonatoztunk érte oda- vissza, bõven kárpótolt mindenért!


A szervezõk még a vonathoz is kikisérték az összes indulni vágyó kipirult arcú résztvevõt. Nagyszerû vendéglátásban volt részünk, jó beszélgetésekben,szép nap volt! Jövõre ugyanitt...mindenkitõl hallottuk útközben!


Köszönjük!

 
 
Kapolcs / DörögdTúra éve: 20132013.08.02 15:27:51

Kedves Túratársak!


Még nagyon kiscipõben járok, mind a túrázás, mind a kihívások területén.Mégis had ajánljam figyelmetekbe Kapolcsot, minden sokszínûségével, és kultúrális sokkjával amit okoz az odalátogatóknak.


Családommal együtt 2010 ben végig volt szerencsénk mindent megélni. Idén csak pár napot, de a legnagyobb örömömre szolgált mikor megláttam, hogy túrák is vannak és akár minden nap teljesíthetõek.


Nagyon kicsi , csupán 2 nap állt rendelkezésemre, kikapcsolódni, de a megérkezésem napján azonnal átstoppoltam Taliándörögdre, hogy kihívás elé álljak, ugyan csak a 10 km -es távon.


Nagyon kedvesen fogadtak, nagyon egyszerû és könnyen teljesíthetõ volt a táv, szép vidékeken. Bár még csak két éve túrázom, nem tévedtem el, de most mégis megfutamodtam néhány tehénke láttán.....nos kicsi kerülõvel mondjuk 10 helyett 20 km mentem, de csodás erdõben,


és a megérdemelt szimbólikus kitûzõ azért az enyém lett. Házigazdánk ajánlása alapján a hideg fröccs csodát tett velem a célban . Nos ha már idén nem , de én jövõre mindenki figyelmébe ajánlom, aki csak túrázik azért, aki Kapolccsal együtt annak azért, mert simán belefér.


Néhány képet készítettem, kedvcsinálónak, a facebookon kiss szilvia békéscsaba máv start dolgozó vagyok .

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár