Túrabeszámolók


Kapolcs / Dörögd

új túrabeszámoló rögzítése
Kiírások:2013 2014 2015 2016
 Túra éve: 2013
kissszilviTúra éve: 20132013.08.02 15:27:51
megnéz kissszilvi összes beszámolója

Kedves Túratársak!


Még nagyon kiscipõben járok, mind a túrázás, mind a kihívások területén.Mégis had ajánljam figyelmetekbe Kapolcsot, minden sokszínûségével, és kultúrális sokkjával amit okoz az odalátogatóknak.


Családommal együtt 2010 ben végig volt szerencsénk mindent megélni. Idén csak pár napot, de a legnagyobb örömömre szolgált mikor megláttam, hogy túrák is vannak és akár minden nap teljesíthetõek.


Nagyon kicsi , csupán 2 nap állt rendelkezésemre, kikapcsolódni, de a megérkezésem napján azonnal átstoppoltam Taliándörögdre, hogy kihívás elé álljak, ugyan csak a 10 km -es távon.


Nagyon kedvesen fogadtak, nagyon egyszerû és könnyen teljesíthetõ volt a táv, szép vidékeken. Bár még csak két éve túrázom, nem tévedtem el, de most mégis megfutamodtam néhány tehénke láttán.....nos kicsi kerülõvel mondjuk 10 helyett 20 km mentem, de csodás erdõben,


és a megérdemelt szimbólikus kitûzõ azért az enyém lett. Házigazdánk ajánlása alapján a hideg fröccs csodát tett velem a célban . Nos ha már idén nem , de én jövõre mindenki figyelmébe ajánlom, aki csak túrázik azért, aki Kapolccsal együtt annak azért, mert simán belefér.


Néhány képet készítettem, kedvcsinálónak, a facebookon kiss szilvia békéscsaba máv start dolgozó vagyok .