Túrabeszámolók


túra éve: 2013
LábatlanTúra éve: 20132013.08.20 20:14:35

Lábatlan 35, 2013.08.20.


 Üdv!


Elõször vettünk részt ezen a túrán :) És nagyon bejött :) 


Reggel 03:30-kor riadó után bambulázás egy hordó kávéval, felszerelés ellenõrzés, csapat társak (Röné & Sanyi) begyûjtése után felbaktattunk a 06:05-ös buszra itt Tatabányán. Majd egy órás buszozás után érkeztünk a Rajthoz. Gyors regisztráció, és már indultunk is. Az elsõ 8 kilóméter még az ébredezéssel telt, nem történt túl sok említésre méltó :) Pusztamaróton csapattársaim elbaktattak geoládát vadászni, közben én jót beszélgettem a pontõrökkel és betoltam a Cerbona szeletet ezúton is köszönet érte :)


A második pont a TV torony melletti GSM torony régi szép ládázgatós élményeket elevenített fel :) gyors csekkolás és már pattantunk is tovább :) 


A harmadik ponton a Bányahegyi vadászháznál a világ legfinomabb zsíroskenyerét kaptuk lilahagymával és bodzaszörpel megtámogatva :) köszönjük :)


A negyedik pont felé igyekezve kicsit izgultam, hogy ünnep lévén a kiskocsma nyitva lesz e, de legnagyobb örömömre nyitva volt. Kaptunk pecsétet és egy csinos, jó kedvû  csapos  leányzó látta, hogy "mint a sivatagból szabadult azonnal szomjanhalni készülõ" túrázó szükségem lesz egy életmentõ korsó csapolt sörre, azonnal lecsapolta a világ legfinomabb Soproniját, majd mégegyet :) ezer hála érte :) és a citromos fagyi is nagyon finom volt! 


Az ötödik pont elérése nem volt egyszerû, a Bányász kilátó alatt "Box kiállás",  turbó banán után felvágtattunk :) NEM RÖHÖG! a kilátóhoz :) onnan pár perc alatt a Turulhoz értünk és boldogan konstatáltuk, hogy 7 óra menet idõvel és 1 óra állásidõvel teljesítettük a felkészülésnek szánt túránkat :) 


A Célnál megkaptuk a jelvényt, az emléklapot, és gratulációt a teljesítéshez. A jelvényen lévõ csiga azonnal a kedvencem lett :)


Szóval összegezve, jó kis túra idõben, jó társasággal, szép tájakat érintõ menetvonalon egy jó hangulatú túrát tudhatunk a hátunk mögött :)


 


Köszönjük :)

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár