Túrabeszámolók


túra éve: 2009
Szurdok / ÚtvonalkövetőTúra éve: 20092009.07.15 10:52:44
Szurdok 30

Akik meghallották, hogy életem elsõ ttúrája a Szurdok 30, mind azt mondták – vagy érteni engedték – hogy elsõre talán nem kellett volna pont EZT választanom… De hát ilyen az élet, az ember nem mindig dönt „logikusan”.

Nem szándékozom hosszú mesét írni, annál is inkább, mert egész végig csak arra koncentráltam, hogy véghezvigyem, amit célul tûztem ki magamnak: végigmenni, és szintidõn belül teljesíteni. Annyira jól sikerült ez a koncentrálás, hogy a fényképezõgépet is csak két alkalommal vettem elõ, egy-egy kép erejéig :))

Ami biztos: a rendezésre/rendezõkre nem lehet egy rossz szó sem, sõt. Az útvonal is teljesen rendben volt, habár „kicsit” itt-ott megerõltetõ (hja, az a Vaskapu szikla elõtti, meg az a másik, meg az a másik…). A leírás, a térkép, az ellátás… csak szuperlatívuszokban ezekrõl is!

Még egy nagyon fontos dolog: Vmaast-nak köszönöm a türelmet, a biztatást, a vezetést, és úgy egyébként mindent. Nélküle talán nem mentem volna végig...

Mindent egybevetve: mindenkinek csak ajánlani tudom EZT a ttúrát, és ezek után gyakorlatilag bármelyiket. Az biztos, hogy nem ez volt az utolsó ttúra, amin részt vettem!

És legvégül a szintidõ: indulás 7.00 óra, érkezés 13.35 óra (nem sietünk, Vmaast, mi? :))

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár