Túrabeszámolók


Fel a Nagy-Gallára!

új túrabeszámoló rögzítése
Kiírások:2008
 Túra éve: 2008
keepTúra éve: 20082008.10.20 20:27:56
megnéz keep összes beszámolója
Nagyon kellemesen éreztük magunkat, Nagybörzsönybõl érkeztünk és Szob felé táboroztunk. Mindenben egyetértek az elõttem szólóval.
Részletesebb beszámoló és képek az alábbi linken:
http://tura.hostcity.hu/index.php?option=com_idoblog&task=viewpost&id=15&Itemid=2
 
 
ZeteTúra éve: 20082008.10.20 14:34:31
megnéz Zete összes beszámolója
Családosan a Nagy-Gallára

Már a kiírás láttán tudtam, hogy amennyiben jó lesz az idõ a túra napján, el fogok ide jönni, méghozzá a családdal, teljes létszámban.
Az nem is kifejezés, hogy nem csalódtam, a napból könnyedén kijött a maximum, ami ebben az esetben egy remek hangulatú, igazi örömtúrát adott nekünk.
Márianosztráról 10:30-kor indulva röpke két óra alatt felsétáltunk a csúcsra, amelynek utolsó, legmeredekebb szakasza aratta a legnagyobb sikert a gyerekeknél. Elöl ment az öt és fél éves lányom, utána a nejem, elõttem a három és fél éves fiam, akit felfelé biztatni se kellett. Ha elcsúszott, mint a felnõttek, szó nélkül felállva küzdötte magát tovább. A Kék háromszög jel mentén nem is álltunk meg, egy szuszra mindenki letudta az amúgy bitang meredek emelkedõt.
Fent a csúcson annyi túrázó volt, hogy akár helyjegyet is lehetett volna kiadni, szinte ülésnyi hely sem volt.
A 400 pénznyi nevdíj fejében pedig annyi mindent kaptunk, hogy csak csodálkoztunk: alma, tea, forralt bor, ajándékok (külön a gyerekeknek, külön a nagyoknak),kitûzõ és emléklap, pontgyûjtõ füzet és BTHE eseménynaptár.
Nagyon köszönöm ezúton is a rendezõ egyesületnek, hogy lehetõvé tette azt a sok élményt!

Az alábbi fotóért pedig külön köszönet :-)

http://www.bthe.hu/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=6776

Zete