70 éves a Lokomotív Turista Egyesület - új túramozgalom

A Lokomotív Turista Egyesület (Lokomotív T.E.) "70 éves a Lokomotív Turista Egyesület" néven új túramozgalmat írt ki, amely 2019.05.04. -- 2019.12.31. között teljesíthető. A túramozgalom igazolófüzete az egyesület honlapján elérhető, onnan letölthető.
70 éves a Lokomotív Turista Egyesület jelvényszerző túramozgalom kiírása
 
A Lokomotív Turista Egyesület alapításának 70 éves jubileuma alkalmából jelvényszerző túramozgalmat hirdet a természetjárást kedvelők részére.
A túramozgalom résztvevőinek teljesíteniük kell az egyesület által 2019-ben rendezett két teljesítménytúra valamely résztávját, továbbá tetszés szerinti ütemezésben az Országos Kéktúra útvonalának Hűvösvölgy és Dorog közötti mintegy 70 km-es szakaszát.
 
A túramozgalom 2019. május 04. és december 31. között teljesítendő. 
 
A túra igazolófüzete a Lokomotív Turista Egyesületnél igényelhető vagy a http://www.lokomotiv.hu/kezdolap honlapról letölthető. Nevezési díj nincs, csak a teljesítés után járó jelvény árát kell kiegyenlíteni (Lokomotív TE tagoknak: 500 Ft, nem tagoknak: 1000 Ft.). A résztvevők a két teljesítménytúra és a megadott Kéktúra útvonal végig járását a túramozgalom igazoló füzetében bélyegzéssel igazolhatják. Az igazoló füzetben minden esetben be kell írni a teljesítés időpontját. 
 
A túra befejezése után az igazolófüzetet postán, ajánlott levélben a Lokomotív Turista Egyesület címére kell elküldeni (1103 Budapest, Csombor u 4/1.). A
túramozgalom teljesítését hitelt érdemlő módon igazolók megkapják a „70 éves a Lokomotív TE” emlékjelvényt. 
 
Az igazolófüzet itt tölthető le: 
 
A túramozgalom leírása itt is elolvasható: 
 
Budapest, 2019. április 4. 
 
Készítette: 
Ispánovity Márton
ügyvezető elnök