TTT rendkívüli közgyűlés!

Tisztelt Tagtársunk!

Szeretettel meghívlak Téged a Teljesítménytúrázók Társaságának rendkívüli közgyűlésére, amelyet 2018. február 19-én hétfőn,
határozatképtelenség esetén megismételt közgyűlést pedig 2018. február 25-én (vasárnap) tartunk!


A helyszín:
A közgyűlést 19-én, hétfőn este 7-kor az Egyesület klubhelyiségében (Bp., I. ker, Attila út 2.) tartjuk. Amennyiben a jelenlévő tagok száma nem éri el az egyesület taglétszámának 50% + 1 főt, a közgyűlés határozatképtelen, ekkor a közgyűlést megismételt időpontban tartjuk meg.

A megismételt közgyűlés helyszíne Szent Angéla Ált. Iskola és Gimnázium tornaterme, 1024 Budapest, Zivatar u. 6.  A közgyűlés kezdete 12:00-kor lesz, a 10 órakor kezdődő díjátadó után.

Az Év Teljesítménytúrázója (ÉVTT), Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT), Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere (TTMR) és Hazai Legjobb Teljesítménytúra (HALEG) 2017. évi eredmények a közgyűlés hetében felkerülnek a TTT honlapra.

A rendkívüli közgyűlés egyetlen napirendi pontja új elnökségi tagok választása lesz (titkár és elnökségi tag pozíciókra). Kérlek jelezd az elnökség felé, ha indulnál jelöltként! A helyszínen is jelezheted indulási szándékodat.

A TTT éves rendes közgyűlését (beszámolók elfogadása, stb.) későbbi időpontban tartjuk meg, erről tagjainkat közvetlenül, és a TTT honlapon keresztül is időben értesíteni fogjuk.

Üdvözlettel:
Dr. Jakab Annamária
elnök
jakabam@gmail.com
+36 70 941 2258
Budapest, 2018. február 11.