BTSSZ bronzjelvényes túravezetői tanfolyam 2018

(Forrás: MTSZ honlap)
A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Oktatási Bizottsága az MTSZ szabályzatának megfelelő és vizsgájára felkészítő, színes, gazdag tematikájú bronzjelvényes gyalogos túravezető-tanfolyamot indít. A tanfolyam 2017 decemberében ismerkedő túrával kezdődik, majd 2018. január 8-ától kezdődik az elméleti és gyakorlati oktatás, a vizsga júniusban lesz.
 
Nemsokára megnyitjuk a lehetőséget a túravezető tanfolyamra való beiratkozásra, az első beiratkozási alkalommal elég nagy kedvezményt is adunk az első beiratkozóknak.

Vizsga júniusban. Beiratkozás szeptember 25-től hétfőnként a Budapest V., Curia utca 3-ban, előzetes egyeztetés alapján.

A tanfolyam keretében lehetőség van szenior részvételi kategóriát választani, ahová főleg azokat a nyugdíjas éveikhez közeledő vagy nyugdíjas túrázókat várjuk, akik aktívan járják a természetet és szívesen gyarapítanák a túrák szervezésével és vezetésével kapcsolatos tudásukat is. A szenior kategória lehetőségét minden 50 év fölötti résztvevőnk választhatja. A tanfolyam többi résztvevője számára kötelező kétnapos, sátras gyakorlat a szenior résztvevők számára egynapos gyakorlatként teljesíthető, illetve a vizsga gyakorlati túrája fizikailag kevésbé megterhelő.

A képzésről és az igénybe vehető kedvezményekről bővebb információ érhető el a BTSSZ Oktatási Bizottságának weboldalán.

Érdeklődni és jelentkezni lehet Kuzmann Eszter tanfolyamvezetőnél: btsszoktatas[kukac]gmail[pont]com vagy +36 20 258 2193.