Bükk Teljesítménytúrázója - információ, és Bükki Hétvége - Új teljesítménytúra mozgalom!

Rendkívüli lehetőség a Bükk Teljesítménytúrázója Kupában!

A 2016. július 8-i Ravasz róka éjszakai tájékozódási teljesítménytúrán és a 2016. július 9-i Száz szépség szülőhazánkban - Széchenyi emléktúra - Magyarország gyönyörű! túrán teljesített kilométerek összeadhatók és egy túraként számolhatók el a kupában.

Kellemes túrázást kívánunk a Bükkben!
Hegyiember és Baráti Köre
 

Bükki Hétvége

A Hegyiember és Baráti Köre 2016-ban meghirdeti a Bükki Hétvége jelvényszerző teljesítménytúra mozgalmat. Célja, hogy az érdeklődő túrázók egy kellemes nyári hétvégét töltsenek el a Bükkben.

A díjazás megszerzésének feltételei: Részt kell venni az alábbi gyalogos teljesítménytúra rendezvényeken és teljesíteni a túrák bármelyik résztávját.

- július 8. Ravasz róka éjszakai tájékozódási teljesítménytúra

- július 9. Száz szépség szülőhazánkban - Széchenyi emléktúra - Magyarország gyönyörű!

- július 10. TEGYOT-TEDOT teljesítménytúra Nagy-Eged 25/20

 

A fenti feltéteket teljesítő túrázó a nevezési díj (400 Ft) befizetése után kitűzőt és emléklapot kap.

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak azok a túrák számíthatók be, amelyeket a túrázó teljesített, tehát a rendezőség által kiírt útvonalon és az előre megadott szintidőn belül járt végig. (Rendezői bejárás elfogadható, előzetes egyeztetés után. Rendezőnek az számít, aki a túra napján, a rendezvényen rendezői feladatokat lát el.)

Az igazolás módja és a díjazás átvétele: A túrasorozatra előzetesen nem szükséges nevezni, a teljesítést a túrák igazolófüzeteinek, okleveleinek bemutatásával tekintjük elfogadottnak. Ennek időpontja és a díjazás átvétele a kiíróval történő személyes egyeztetés tárgya. Jelentkezni legkésőbb 2016. július 20-ig lehet. A díjazásokat ezután készíttetjük el.

 

Információ: Pető Sándor 06 (30) 511-5690, E-mail:immolation@freemail.hu, hegyiemberesbaratikore@gmail.com

A kiírás megtalálható az alábbi honlapon: www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu

Élményekben gazdag túrázást kívánunk a Bükkben.

Hegyiember és Baráti Köre