Tisza-tó Bringakör - új kerékpáros jelvényszerző mozgalom

TISZA-TÓ BRINGAKÖR Jelvényszerző Mozgalom


Elindult a Tisza-Tó Bringakör Bizonyítvány, és Jelvényszerző Mozgalmam!

Rendezői kiírás letölthető.

A bizonyítvány kérhető emailben kinyomtatható verzióban: tiszato.bringa@gmail.com email címen vagy postán, és elhelyeztem a tisza-tó körül több fix ponton!


Ahol elérhető - Poroszló: Szabad Strand Büfé/kölcsönző, Nádas Büfé(kerékpár kölcsönző is), Sarokház Cukrászda, Madárpart Pihenő (Kerékpár Kölcsönző is), Sarud: Eurostrand Cemping Recepció (kerékpár kölcsönző is), Dinnyéshát Kikötő recepció és Büfé, Kisköre Szabad starnd és cemping recepció(kerékpár kölcsönző is)Kerékpáros Barát Strand és Cemping egyben, számos kedvezményeket nyújtanak a Bringásoknak!! Adádszalók Abádi kikötő Büfé, Tizsaderzs Horgász Büfé, Tiszaszőlős Aranyosi kikötő büfé-recepció, Tiszafüred Albatrosz Kikötő recepció, Büfé, és Kemping(kerékpár kölcsönző is).


A bizonyítvány belső oldalán fel van sorolva 8 megadott helyszín amit kerékpározás közben érinteni kell, és ott bekell gyűjteni a pecsét matricákat, ami az adott település névvel van ellátva, és egy kerékpár szimbólummal. Ha körbeértünk és magvan a 8 matrica kész a bizonyítvány. Email címemre kelll visszajuttani a másolatát, amivel igazoljuk mindezt.


Rendező: Dragony Eszter
elérhetőségek:
posta: 3397 Maklár, Dózsa György út 26.,
telefon: 0620-325-0651,
email: tiszato.bringa@gmail.com
információ a facebook-on:
https://www.facebook.com/Tisza-T%C3%B3-Bringak%C3%B6r-1060767050650186/?fref=ts


Célja: Minnél többen kerékpározzanak, és Megismerjék a Tisza-Tó számos szépségét
Egész évebn teljesíthető bármikor.
Díjazás: Jelvény, és Oklevél, 500 Ft díj megfizetése után küldöm postán.