Túrabeszámolók


Cuha 25/35/50/ Bakonyalja 25/45 / (Erdőalja 25) / Bakonyerdő

lükepékTúra éve: 20072007.08.30 11:20:54
Bakonyalja 25 - Bejárás, pontõrködés, szép hétvége

Gondoltuk, itt az ideje újra a Bakonyba menni. Egy füst alatt akár segíthetünk is Máténak és Gabinak a túraszervezésben.
Így szombaton 5 fõs csapatunk (Gethe Laci, Pinkert Laci, Gabi, Máté, én és Zsolikutya) nekiindult az útnak, és elõre-hátra jól láthatóan (elnézést: "idióta-biztosan" :D ) kiszalagoztunk. Szuper meleg volt, szuper dunszttal, és lassan is haladtunk. Porva-Csesznekre kiszáradva érkeztünk, feltöltõdtünk, szóltunk a büfésnek, h lesznek másnap túrázók, töltsön fel tartalékokat. :) Megfogadta.

Mindannyian egyetértettünk abban, hogy nagyon szuper kis útvonal volt, ritkán járt szakaszokkal, csak sajnos a túranévre rányomta bélyegét az elõzõ szervezés. Szerettünk volna pozitív csalódást okozni a résztvevõknek.

Vasárnap hadrendbe álltunk Gethe kartáccsal, külön köszönet a komáromi sporttársnak, aki társainak depózott, és kivitt minket Vinyére reggel.
Gyorsan felállítottuk a pontot, 20-30 percen belül már el is kezdtek szállingózni a népek. A csokinak mindenki örült, összesen 2 pár fõs csoport volt, aki korábban kereste a pontot, de szerintem a leírásban egyértelmû volt, hol várunk.
A kutya, Zsoli, néha lelkiismeretesen ellátta õrzõ-védõ feladatát, és ugatott boldog-boldogtalanra, néha meg halál lelkesen fogadta a túrázókat. Még meg kell neki tanítani, hogy a ttúrázók családtagok. :) Galadh meg B_feri meg Zsu meg botot is dobott neki, szóval volt nagy boldogság.

Remélem, hogy azok is olvassák ezeket a beszámolókat, akik rossz szájízzel távoztak a túráról. A rendezés elválasztása nem lehet olyan éles sajnos, hogy egyértelmûen kiderüljön, ki melyik részéért felelõs, de remélem, hogy elõbb-utóbb megközelíti egymást a 2 rendezvény színvonala (és a változás összességében pozitív lesz!)