Túrabeszámolók


Cuha 25/35/50/ Bakonyalja 25/45 / (Erdőalja 25) / Bakonyerdő

msp_sdTúra éve: 20072007.08.29 15:48:07
Úgy döntöttem én is írok egy túrabeszámolót. Ami tulajdonképpen nem is a túráról, mint inkább annak szervezésérõl és szervezõirõl szól. Remélve, hogy akik elolvassák, levonják belõle a tanulságokat.
A Bakonyalja 45 túrát megváltoztatva, kitaláltak a szervezõk egy un. „pontkeresõ” túrát. Ez jó ötlet, csak egy normál túrához viszonyítva sokkal több odafigyelést, elõkészületet igényelne. Sajnos a szervezõk már másik elõzõ túrákon is bizonyították alkalmatlanságukat. Ha tudom, hogy Õk szervezik (névrõl sajnos eddig nem ismertem Õket) el sem megyek. A mostaninál is csak az volt a probléma, hogy semmi sem ment rendesen. A szervezõ késett, nem volt nála egy A4 papír sem, a térképek a másik szervezõnél voltak, aki még többet késett. A térképeken csak a fele útvonal volt rajta, a pontok hiányoztak, vagy - mint késõbb kiderült – több száz méterrel máshol voltak, mint azt az alig olvasható térkép szerint kerestük. Nem beszélek a nevezési díj beszedésérõl. A kitalálhatatlan rejtvényekrõl.
Többekkel találkoztam Porva-Csesznek vasútállomáson, akik „üdvözletüket” küldték a rendezõknek, Õk hazamentek vonattal, (én még végigmentem gyalog) de nem mentek be a célba. Ami külön óriási baklövés, hogy a cél a vasútállomástól 3 km-re volt.
Tisztelettel megkérem a túra szervezõit, többszörösen bizonyítván alkamatlanságukat, NE RENDEZZENEK TÖBB TÚRÁT ! Ne vegyék el a túrázók kedvét a túrázástól!
Személy szerint Õk : Andrási Gábor, Fehérvári Máté, Mészáros Gabriella.

A Bakony viszont csodálatos volt, megérte végigmenni ezen a részén.