Túrabeszámolók


Megalöszölő/Löszölő/Tökölő

zsolt.75Túra éve: 20072007.07.09 12:08:37
Szombaton teljesítettük az elsõ ízben sorra kerülõ Löszölõ 32 km-es teljesítménytúrát. 5 év után most elõször sikerült megtölteni teljesen az autómat, azaz találtam még 4 "elvetemült" embert, aki nem a tévé elõtt vagy valamelyik bevásárlóközpontban szeretné eltölteni a szombati napját. Ez a tény is már óriási optimizmusra adott jelet.

7 órára értünk le Ságvárra, 15 perces felkészülés, nevezés után el is rajtoltunk. Fantasztikusan szép helyeken jártunk. Gyönyörû vidéken, nagyon jól megtervezett útvonalon vezetett a túra. 6 óra 10 perc alatt sikerült teljesítenünk a távot. Egyetlen egyszer tévedtünk el, de a saját hibánkból, mert a nagy beszélgetésben nem vettünk észre egy bal kanyart, amit körülbelül 3-4 szalag jelzett.

Hazafelé az autóban szinte szóhoz sem lehetett jutni, mert mindenki a nap szép élményeirõl szeretett volna valami jót mondani.

Köszönöm a rendezõknek ezt a kitünõen megszervezett túrát. Remélem az elsõ alkalommal teljesítménytúrán elinduló két kolléganõmmel sikerül megszeretetni ezeknek a túráknak a hangulatát.

Remélem jövõre is részt tudok venni a Löszölõn.