Túrabeszámolók


MOCCANJ Városliget!

efemmTúra éve: 20152015.10.20 17:58:18

(email-ben érkezett rendezõi beszámoló)


Gyalogos Túranap a Városligetben


2015. október 18.


 A Budapesti Szabadidõsport Szövetség 2015. október 18-án ismét a Világ Gyalogló Napjának nemzetközi eseménysorozat keretében szervezte gyalogos túranapját a Városligetben.


 A BSZSZ tagszervezetei számára kiírt Fõvárosi Szabadidõ Kupa Gyalogos túraversenyen 18 csapat teljesítette a gyalogtúra távját és válaszolt a Városligettel összefüggõ kérdésekre az állomásokon. Az eredmény az elért pontszámok és a táv teljesítésére felhasznált idõ alapján alakult ki. A Fõvárosi Szabadidõ Kupában az Ászgárd SK, míg a Szabadidõ Kupában a szövetséghez idén csatlakozott Zuglói Nyugdíjasok Egészségért SE csapata gyõzött.


A családok és egyéni indulók részére szervezett MOCCANJ Erzsébetváros!, volt az idei MOCCANJ! Próbasorozat utolsó eseménye, ahol a sorozat legalább három eseményén résztvevõk értékes ajándékokat vehettek át.


MOCCANJ Városliget! néven szövetségünk elõször szervezett gyalogos teljesítménytúrát a Budapest Kupa keretében, melyre olyan nagy volt az érdeklõdés, hogy a nevezési lapokból és az térképes igazoló lapokból pluszban kellett gyártanunk a nap során, mert amivel készültünk mind elfogyott. A rendezvényt sikeresen teljesítõ 277 indulónak köszönjük a részvételt és a türelmet!


Eredmények és a rendezvényen készült képek a www.bszszsport.hu oldalon megtaláhatók!


Budapesti Szabadidõsport Szövetség