Túrabeszámolók


Kistarcsai túra/hegymászó-túra

NádirigóTúra éve: 20142014.09.13 19:43:59

A 14.5 km-en indultam. A kapott térkép alapján az útvonalat jól lehetett követni. Elõzõ nap sok esõ esett, amit a homokos szakaszok jól elnyeltek, de máshol sok helyen vendégmarasztaló sár volt, ezért a tervezett 8 perc helyett átlagosan 9 percesre sikerültek a kilométerek.


A TTT honlapján a Margita és a Kistarcsai Uszoda is fel volt tüntetve rendezõnek, de a Margita honlapján az esemény nem szerepelt és az itineren is csak az uszoda volt feltüntetve rendezõnek. Ennek ellenére találkoztam több margitás rendezõvel.


Én a Google térképen 14.7 km hosszúnak mértem a pályát és lehet benne legalább 200 méter szintemelkedés.


Amikor az erdõ szélén lévõ ellenõrzõponthoz értem, a pontõr igencsak megörült neki, hogy rázendítettem az "Erdõ szélén nem jó lakni" kezdetû nótára.


A rajtban kaptunk nápolyit és fél liter vizet, ami nem fért be az övtáskámba, ezért ott hagytam.  Szerencsére hûvös idõ volt és párás volt a levegõ, így nem voltam szomjas.


A célban volt emléklap, kitûzõ, zsíroskenyér és szörp.


Hiányoltam ellenben, hogy bár az uszoda volt a rendezõ és az uszoda bejáratánál volt a cél, az uszodába nem kaptunk sem ingyen, sem kedvezményesen belépési lehetõséget.