Túrabeszámolók


BUÉK

KKKKKTúra éve: 20142014.01.13 22:53:04

Akkor én is megosztom a véleményem a túráról, bár nem szoktam beszámolókat írni, most mégis kivételt teszek:


Én is csatlkoznék azokhoz, akiknek nem tetszett a túra nevezési díja. Az még oké is lenne, hogy elõnevni olcsóbb, de hogy legkésõbb11 nappal elõtte el kell küldeni, az szerintem nem csak nekem lehetetlen. Mert ugye bármi közbejöhet, nem mindenki jár minden héten 80 km-eket túrázni, van család és egyéb dolgok. Arról meg ne is beszéjünk, hogy tél van, az idõjárás is bõven közbeszólhat. Ha esetleg nem megyek el, akkor másik túrájukon felhasználhatnám a nevezési díjat, egy jobb megoldás lenne. Máshol ha pl 1000 ft a nevezési díj, és van vmelyik igazolványod, akkor abból adnak kedvezményt, és igy lesz 900 ft a díj. Hát itt pont fordítva volt, 1500 ft, ha nem nevezel elõ fizess többet. Végül eldöntöttem, elmegyek.


Elsõ gond ott kezdõdött hogy mosdóba akartunk menni, de ott ültek a szervezõk, és mondták hogy nem lehet. Mindegy, körbe megyünk. Fenn zárva  a wc-k, beszólunk az irodába, hátha. Közli velünk a vasutas, hogy a kulcs nincs nála, hanem a szervezõknél van, és fél 9kor nyissák ki. (kb 7:40 volt). Lennt a szervezõk azt mondták nem nyissák még ki. Hát köszi, itt van több száz ember, wc meg nincs. Nem tudom ki a bûnös ebben, de ezt másképp kellett volna kezelni.  A rajtnál vagy 8-an körmölnek, lehet nem kéne annyit keresgélni, meg annyi ember oda, ha a nevezési papíron kérdeznék meg hogy hányadik teljesítésem.


Maga a túrával nincs gond, jó a szervezés, jó a szalagozás, az itiner tele mvte reklámmal, felesleges dologgal. Rajtnál croisan és 0,2 dcl üdítõ, utközben szaloncukor, célban tea és virsli. Utközben az ep-n mikor mi ott voltunk ott bizony süti nem volt, pedig el is idõztünk ott.


Célbaérésnél a virsli mustár ketchup torma, csak épp hely nincs ahova leülj, de még álva sincs hova tenni a tányért. Jó, ne üljünk le, mert osz vissz 3 pad volt, de esõben, hoban mi lenne? áljatok kint akkor is?


 


Szerintem a rajtcsomga felesleges, vagy ha mégis adnak, akkor írják is ki elõre, hogy ugy készüljünk, sokak ott ettét-itták meg, nem volt hova tenni. Inkább vmelyik ep-n adhatnák a coisant. és hidegebb túrán tea is jól esne útközben, mondjuk fenyõgyöngyénél megoldható lenne, vagy vhol egy feltételes ponton akár.


Nem hiszem hogy ezek után jövõre levinnék a túrá árát, de a véleménynyilvánítás szabad, azért is írtam ezt.  Sajnálom hogy nekünk kell megfizetni a többi túrázó mvte érmét is.