Túrabeszámolók


Mandulavirág

efemmTúra éve: 20132013.05.08 15:56:29

(Rendezõi összegzés a 2013-as túráról, a www.balatonriviera.hu rendezõi honlapról.)


Összefoglaló - Mandulavirág túrák 2013

Mandulavirág túráinkat 2008-tól kezdõdõen ebben az évben a 6. alkalommal rendeztük. A túrázáshoz kedvezett az idõjárás, szép napos idõ volt a nap folyamán. Ez évben két túrát indítottunk.A 20 km-es túrán indulók száma: 127 fõ.

Kiemelt teljesítõknek tartjuk a célba elsõkét beérkezõ Preil József (2:19 perc) és Stadler Ákos (2:24 perc) túrázókat, a 20 km-es távon az elért eredményeikkel.

A célba 16 óráig kellett beérni, melyet 114 fõ teljesített.Nem sokkal 16 óra után érkezett a célba 8 fõ,5 fõ pedig (a túratársaik elmondása alapján) útközben megállt egy borozónál, és ott folytatták a tovább a napot.A 6 km-es túrán indulók száma: 72 fõ, a túrát 4 fõ nem teljesítette.A túrákra az ország különbözõ részérõl érkeztek a Vendégek.

(Gyõr, Siófok, Tamási, Budapest, Balatonfüred, Veszprém, Kiskunhalas, Szántód, Kaposvár, Várpalota, Dombóvár, Ajka, Kõszeg, Tatabánya, Sopron, Kecskemét, Vác)Minden résztvevõnek ezúton is gratulálunk, további jó túrázást kívánunk!Támogatóink és segítõink voltak:

Albrecht Hús Kft, Alsóörs Község Önkormányzat, Apartman Iluska Vendégház tulajdonosai, Arany Nádas Étterem, Balatonfüred Pékség, Balatonfüred Természetjáró Egyesület aktivistái, Dingi Vitorláskölcsönzõ, Kékkúti Ásványvíz Kft, Nõk Felsõörsért Egyesület aktivistái, Teljesítmény Túrázók Társasága, Csiszár Edit, Hoffman Teréz, Gáspár Ferencné alsóörsi lakosok. Valamennyi támogatónknak, és segítõnknek ezúton is köszönetet mondunk a támogatásért és a segítségükért!A nevezettek listája és eredményei:

Fotók:

Pozsgai Erzsébet, a Balatonfüredi Természetjáró Egyesület aktivistája,

Naszados Krisztina és Ócsai József, a 20 km-es túra résztvevõi,

Pethõ Krisztina, Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület

Gáspár Ferencné alsóörsi lakos,Mandulavirág túrabeszámolók  itt olvashatóak!Siki89 fotóalbuma a túráról itt