Túrabeszámolók


Dűlőkeresztelő/TFSZ teljesítménytúra (KÉT–BIT)

ZETúra éve: 20122012.09.29 17:26:11

Toprongy és a vele együtt nulla Ft-ért induló túratárs picit jobban járt, mi ugyanis a 8km-es távot tettük meg négyen, hasonló körülmények (itiner, és a célban díjazás) nélkül, ellenberger midnez 2000Ft-ba került négyünknek. Illetve került volna, ha a kritikai észrevételeimet (többek között azt, hogy egészen pontosan SEMMIT sem kaptunk a nevezési díj fejében (az egy darab A5 méretû lapon kívül, és igen, még nyugtát sem...)) közölve vissza nem kaptam volna a nevezési díjat. Azt, hogy "bocs, de rohadtul elszámítottuk magunkat" azt persze nem kaptuk meg, úgyhogy személyes adatokat nem adtam meg - nem akartam, hogy ráfizetéses legyen a túra a postaköltség miatt.


A felkészületlen rendezés okán az év teljesítmánytúrája listán az utolsó hely nálam biztosan elkelt - jó kérdés, hogy az, aki otthon hagyta a Budapest kupa füzetét, az hogyan fogja tudni igazolni a teljesítést? Nálunk ott volt mind a négy, amúgy IVV túra jelleggel a bélyegzésért sétáltunk egy jót - utána meg a Gyermekvasúton vettem a lányoknak egy-egy kitûzõt 280Ft/darab áron, oklevelet/emléklapot meg pár Ft-ért tudok itthon nyomtatni.


Csak egy apró tanács a "rendezõknek": nézzenek meg egy-két teljesítmánytúrát, és kérdezzenek...  Hátha belejönnek egyszer, bár ezt tesztelni egy ideig biztosan nem fogom.


Ja, Budapest nem a világ vége, van szombaton is nyitva tartó másolda, az indulók nagy számából következõen (bár ugye mi négyen kaptunk egy darab rajtszámot, tehát a rendezõnek nem volt információja arról, hogy ténylegesen hányan indultak el itiner és minden egyéb nélkül, és hány oklevél fog a végén hiányozni) lehetett volna menet közben utángyártani legalább azt... Igen ez vélhetõen drágább, mint munkahelyen/támogatónál/akárhol "okosba" nyomtatni - viszont egy nagy elõnnyel rendelkezik: VAN.


Miután visszavonatoztunk, Normafánál a kötelezõ rétes-meggylé lecsúszott, szokás szerint fincsi volt, úgyhogy a napi pozitív élmény is megvolt :-)