Túrabeszámolók


Márciusi emléktúra - Pilis

natsu2dTúra éve: 20122012.03.20 14:59:04

24 km-es túra



Ez volt a legelsõ túra, amin résztvettem, így próbáltam mindenre odafigyelni a túrával kapcsolatban. Szerintem maga a túra nagyon jó volt, bár iszonyúan fárasztó (egy kezdõnek). 


Pozitívum:


- 500 ft volt a túra

- szép volt az útvonala (bár még inkább az õszies volt a hangulat, nem a tavaszias)

- jó volt a szintidõ (nekem kellett 7 óra míg teljesíteni tudtam)

- a szerencsések nyerhettek is a DECATHLON jóvoltából

- a túra végén mindenki kedvére ihatott/ehetett


Negatívum:


- használhatatlan térképet kaptunk


3-an voltunk, de voltak olyan helyzetek amikor azt sem tudtuk, hogy a térkép szerint hol vagyunk. A leírás segít de nem elég részletes, kellene bele több megerõsítés/információ. Sok esetben el sem tudtuk dönteni, hogy merre kellene mennünk, csak találgattunk (ekkor már nem csak mi 3-an, hanem jóval többen). A legtöbbször csak követtük a tömeget, vagy épp a cserkészeket (ha õk nem lettek volna, nem hinném, hogy végig bírtuk volna csinálni ~ a térkép használhatatlansága miatt). Csak 4 pecsételés volt, így sokan azt hiték, hogy a 4. után már nem kell menniük sehova, pedig a templom volt a cél (erre jobban felhívhatták volna a figyelmet).


- 500ft-ból nem számítottunk olyan sok édességre (mivel a túra oldalán jelölték, hogy kapunk), de nem is 1 kockára gondoltunk. Szerintem egy kisebb csokinak (pl. sportcsoki) mindenki jobban örült volna.  


 


Összességében a túra szuper volt, a szervezés már kevésbé (térkép..), de nagyon jól éreztük magunkat és el sem tévedtünk, így azt hiszem nincs okom panaszkodni :)