Túrabeszámolók


Fekete-hegyek

hakaticaTúra éve: 20112011.05.07 20:41:10

Zugliget 25 km


Remek hangulatba vágtunk neki a túrának hármasban. Szép idõ, jó szevezés, megfelelõ ellátés reményében mely az utóbbi túrákat jellemezte (kiv. BSI múlt héten).


Az idõre nem is lehet panasz, a szervezés is tökéelets volt, ami az útvonalat illeti, ide értem, hogy le volt járva, ki volt szalgozva,  és a pontõrök az esetleges kérdéskre is kimerítõ válaszokat tudtak adni.


At ellenõrzõ pontok fellelése fõként az elején igen vicces volt, hisz több túra ellenõrzõ pontjai sorakoztak egymás mellett mindehol terülj terülj asztalkámmal :-) Mindenhol készségesen mosolyogva továbbirányítottak minket (és úgy érzékeltük, hogy az utánunk érkezõket is).


A 2. ell. pont ellátása tökéletesre sikeredett, pótolva  a kalóriát elváltak útjaik. Egyik társunk a 10 kilin ment tovább, mi meg kettem a kijelölt 25 km-es úton. A további pontok felé közeledve mindig nagy reménnyel töltött el bennünket, hogy a következõ ponton már biztos lesz édeség is, hisz ezt is ígértek (Szolgáltatás: 2x ital, 2x zsíros-, vajas-, lekváros kenyér és édesség.). Ebben elõször a Tábor-hegyi-barlangnál, majd a Kis-Hárs-hegyi kilátónál csalódtunk. Úgy hiszem, jogosan, hisz szerepelt a kiírásban...


Ellenben tudjuk, hogy a 10 kiliseknek még jutott nápolyi.. nekünk csak az üres doboz...  mindezt úgy, hogy miután mi elhagytunk a kilátót, a pontõrök még 2h-t táboroztak ott, így minden bizonnyal voltak még bõven a pályán.


Eredmény: a drágább nevezési díjért ugyanazt az ellátást/szolgáltatást kaptuk, mint azok, akik csak a 10 kilin mentek. Ez elvi kérdés, fõként, ha megígérek valamit... És ez be is került a megjegyzés rovatunk is a túra mellé.