Túrabeszámolók


Tátralátó 30

biborTúra éve: 20092009.12.31 11:30:15
Év végi összegzés közben találtam ezt a kettõt, gondoltam felteszem ide is, mert anno csak a fórumra írtam.

Reggel a legelején indulok,a tegnap után van némi izomlázam, az elsõ 6-7 km álmos bemelegítõ;Bányapusztáig 2sráccal megyek- kösz fiúk a társaságot:) -,majd magam megyek tovább, nem szoktam futni itt fõleg nem akarok végig terepfélmaratont nyomni. Több futó is lehagy ami nekem nagyon furcsa nem szoktam meg a magánjárkálásaim során h bárki leelõzzön csak azt h utolérjem és én hagyjam le a turistákat:) Magosfánál nagyon utálom magam mert úgy érzem tök lassan haladok a parton, elõttem egy anyamalac a süldõivel rámröfög , majd mikor látom, hogy majdnem visszacsúszik õ is a
meredeken mondok egy cifrát amire szétszaladnak :) Az EP-n rövidke pihenõ tovább a Csóványosra felmegyek, mert ugyan láttam vkiket akik a NHH-re a szinten menõ uton folytatták de jobban esett a szivemnek az, hogy a Csóviról lefelé belefuthattam és utána a Hideg-hegyi part. Onnantól tudtam elõre, hogy lazulós rész jön egészen Kisirtáspusztáig és nem siettem eléggé úgy csináltam mint aki jól végzi dolgát, sztem itt vesztettem egy csomó idõt is. A Tolmács - hegyre felfelé nem kellett volna zsíroskenyeret ennem, talán úgy jobban vettem volna.. az utolsó EP után rádöbbenek h mindjárt vége, még pár km és vége kezdtem sajnálni h már alig van hátra út. Nézem az idõt 5:22 amikor már csak alig van hátra valami, gyorsítok , hogy legalább 6 órás idõ alatt bent legyek.Beérek Nagybörzsönybe és látom még van pár percem, 5:55 lett a vége.
Háát.. nem igazán vagyok elégedett magammal, hiszen ha nem kell a cuccot vinnem legalább 20 -30 p-el elõbb ott vagyok, és még egy csomó "ha nem" amire rájöttem: 1, tegnapin az h ha nem sokan indulnak ne siessek, ne kelljen várnom a pontõrre 2, minimál cucc, hogy ne kelljen sherpásat játszanom 3 meg kell szoknom ha járok ilyesmikre, hogy aki fut az le fog hagyni, vagy nekem is futni kell:) 4 vizet inni tényleg nem árt stb..De összességében jó ez igy szervezett keretek között is,alapvetõen tetszett.Még pár TT és belejövök,mondom így az elsõ kettõ után:)