Túrabeszámolók


Fehér-Vár-Palota

efemmTúra éve: 20052005.11.14 09:53:07
Sziasztok!
FVP 25 beszámoló. (2005.11.12)
Sikerült reggel felkelnem. A rajt tõlem 3 percre :), elõtte azért kinéztem az ablakon, hogy érdemes-e elindulni. Kiváló idõt rendelt idén Lajos. Kicsit szitált a köd, meg talán csepergett is valami néha-néha, de egyébként ragyogó felhõs volt az ég.
Kicsit mintha kevesebben indultak volna, én 500 körüli létszámról hallottam. Meglepõ módon a rajtzárás után 8:35-kor -az eddigi évekkel ellentétben- nem volt semmi sor, sõt bár bontották a szervezõk a rajtot. 8:45-körül rajtoltam el, közben még befutott pár túrázó, köztük András.
A szalagozás kiváló(5*) volt, az itiner és benne a leírás, résztáv, stb. adatok szintén. Az iszkaszentgyörgyi pálinka pontot kihagytam, hiányoltam viszont a kastélynál valami egyéb innivalót. (pl. vizet) A csóri pontot dícséret illeti, elég nagy zsíroskenyér forgalmat kellett bonyolítaniuk.
Sok topikos ismerõssel találkoztam, sorrendben talán: András, Pygmea, Corall, Gethe, Döme63, PrInCe, Felazso, Emgergõ, Optika (akinek köszönöm, hogy kisegített egy kólára való kp-val, mivel az összes pénzemet a váltócuccommal együtt sikerült Csórra küldetnem).
FB Macsa szembõl futott Moha túlsó végén, valami nagyon különleges logisztikájú túrát tehetett.
A túra(futás) 3:01 alatt sikerült, és nagyon jólesett. (24.91km/250m).
efemm.