Túrabeszámolók


Vadrózsa

SanziTúra éve: 20082008.08.23 18:43:30
Ezen a napon úgy döntöttünk, hogy olyan helyre megyünk túrázni, ahol még nem voltunk.
A közlekedés "megoldott" volt, az összhang a szervezõk és a volán közt már nem.
Azért csak eljutottunk a rajtig. Az idõjárás jó volt, hétágra sütött a nap.
Az ellenõrzõpontok könnyen megtalálhatók voltak. Vízvételi lehetõség a túra során sehol nem volt. Erre azért felhívhatták volna az indulók figyelmét. Folyadék ( víz ) egyik ellenõrzõpontnál sem volt. Ezt hívják felénk szomjas túrának. Habár más sem volt, gondolok itt egy kis nassolni valóra ( csoki, nápolyi, müzliszelet ), vagy gyümölcsre,ami jelezve van a kiíráson, de csak éretlen kökénnyel találkoztam a túrán.
Talán ha lett volna egy szem barack, vagy egy lédús paradicsom valamelyik ellenõrzõponton. Szóval az ellátás nem világra szóló. Valószínûleg így lehet nyereségesen zárni egy túra megrendezését. Volt egy gõzölgõ tányér jelzés a kiíráson.
Most olvasom a régi beszámolókban, hogy meleg étel is volt valaha a tónál. A tóhoz most nem mentünk le, mert jól esett leülni a célban. Akitõl a kitûzõt és az oklevelet átvettük nem mondta, hogy lenne ott valami. Azért jól esett volna egy tányér valami.
Ha a célban kuka a rendezõség tagja, legalább táblázzátok ki, hogy merre mi van.
Jövõre ha mégis eltévednék erre a túrára, akkor a következõket minden féleképpen vinni fogom: 2 liter víz, kb. 6 db szendvics, nasi, gyümölcs. Ezt ajánlom másoknak is.