Túrabeszámolók


Balaton Kör

CzimbályTúra éve: 20082008.06.09 23:33:39
Kedves Elnök Úr,

Elõrebocsátanám, hogy az efféle üzengetéseknek nem itt a TTT Túrabeszámolók rovatában kellene bonyolódniuk!!!

Sajnos mint olvasgattam ilyen korábban is megesett és úgy tûnik az Elnök Úrnak a túrarendezés terén már sokak által kétségbevont túrafilozófiájának felhasználóbarátabbá csiszolgatása helyett kényelmesebb hazugnak, memóriazavarosnak, fantáziálónak, sárdobálónak titulálni másokat. Holott a legtöbb ember itt dícsér, személyes élményeket tesz közzé, és csak végsõ esetben korhol. Erre lehetõsége van (demokrácia), mivel ez a felület erre hivatott, az élmények pedig nem mindig pozitívak.
Az én írásom is négy nap történéseit tömöríti, melyben elõfordulnak inkább hozzáállásbeli hiányosságokra rámutató utalások, tehát nem egy lejáratás része. Ezeket fenntartom és nem kívánok semmit se cáfolni/alátámasztani vagy újabb "zaftos" sztorikkal terhelni a TTT honlapját vagy a topikot. Akik ott voltak, úgyis ismerik a történteket, akik nem, azok hallhattak ezt-azt a túrákon folytatott beszélgetések során.
A hiányolt párbeszéd kezdeményezését pedig a túra vége felé tapasztalt hasonló frusztrált, "legjobbvédekezésatámadás" filozófia szülte stílus csírájában elfolytotta. A 80 m-en vitatkozni, vagy példaképpen azt bizonygatni, hogy mégis volt a célban banán, vagy belemagyaráznni ezt-azt a szövegbe, pótcselekvés és nem eszköze a szubjektivitás ellen hirdetett keresztes háborúnak.
Mindemelett köszönök minden erõfeszítést és ahogy írva is vagyon, van még hová fejlõdni, amihez én kívánok erõt és egészséget!