Túrabeszámolók


Bakony szurdokvölgyei/Bakony Félmaraton

tajfutasTúra éve: 20072007.10.23 20:06:51
Sziasztok!

A rendezõk nevében szeretnék gratulálni mindenkinek, aki végigcsinálta bármelyik távot! Úgy tûnik a térkép alapján sajnos elszámoltuk magunkat valamennyi táv esetében, de reméljük ennek ellenére élvezte mindenki, amit végül választott, legyen az túra vagy futás. Az idei tapasztalatok és mérések alapján jövõre már jóval pontosabban tudjuk majd megadni, mind a táv mind a szint adatokat ebben biztos vagyok, a hasonló kellemes túra idõben persze bizonytalanabb:)... Ezúton is kérnék mindenkit, hogy aki méréssel rendelkezik jutassa el részünkre az adatokat!

Álljon itt a "dicsõségfalon" annak a nyolc bátor "dzsungelharcosnak" neve, akik teljesítették az elsõ Bakony szurdokvölgyei teljesítménytúra leghosszabb távját, amely az utólagos becslések szerint nemhogy a 70, de könnyen lehet hogy bizony a nyolcvan kilométert is meghaladta, mégegyszer gratlulunk nekik!

Teljesítõk:
"70-es" táv
Bödõ Balázs Seregélyes
Bödõ Bernadett Seregélyes
Wittner Csilla Budapest
Kátay Gergely Veszprém
Hantosi Zsolt Budapest
Tamás Péter Tatabánya
Õrsi Bálint Eger
Borbély Katalin Budapest

Ha beérkezenek Csõszpusztáról az adatok akkor a Terepmaraton hivatalos eredményeit is felrakom majd idde is, meg a honlapunkra is.

További kellemes túrákat mindenkinek, és várunk mindenkit szeretettel jövõre is, alighanem egy kora tavaszi idõpontban, és visszafelé irányban, de ezen még egy kicsit elmélkedik a rendezõ gárda.

üdv. Viktor