Túrabeszámolók


túra éve: 2013
Barangoló HegyvidékTúra éve: 20132013.06.05 18:28:00

Ez volt idén a 25. Teljesítménytúrám ennek alkalmából leírom megírom elsõ beszámolómat. :)

Ezen a túrán idán voltam elõször, de nem szereztem sok pozitív élményt, tapasztalatom. :(


Jó dolgok:


-Az útvonal szép, jó volt.

-A pontóõrök kedvesek.(akik mellesleg cserkészek voltak)

-Nem drága túra!!!!!!


Amik nagyon nem tetszettek:


Elõször is láttam hogy az elsõ 100 beérkezõ meleg ételt kap, hát akkor induljunk az elején, hogy biztosan benne legyek...

8:00-ra oda is mentünk haverommal és rögtön szembe tûnt az iszonyú nagy sor(és még késõbb még nagyobb lett, kb 20 percet álltunk mire el tudtunk indulni!!!!!), máskor legalább két aztalnál lenne a nevezés...

A másik dolog még a nevezésnél hogy a fi*eszes aláírásgyûjtõ akárkicsodák ott a zaklatták a sorban állókat, felháborító...


Szóval 8:20 körül el sikerült rajtolni, a térkép az elején még leírta az utcaneveket, de a 2.-3. ellenõrzõpont után olyan szépen el lehetett tévedni a városba(ha nem ismeri az ember már az utat vagy nincs GPS e) hogy az csak na!!!!!(legalább egy pár szalagot kirakhattak volna a szervezõk a neccesebb útelágazásokba...)


Miután felértünk a Széchényi emlékmûhöz a jelzések kitisztultak és végre normálisan lehetett menni! :)


A túra többi része szép volt, jó volt, semmi kifogás nincs ellene. :)


A következõ dolog ami nagyon nem értettem az az volt hogy az itiner szerint a Vadasparki gyermekvasút megállójától a sárgán kell menni a Pálos kolostorromig, ami természetesen nem igaz.

Kis kérdezgetés után megtaláltuk a romot de ez nem is volt olyan nagy baj.

A nagyobb baj az volt hogy a szervezõk azt hitték hogy ezt az 1-1,5 km es szakaszt 2 óra alatt teljesítjük(ugyanis a megállós pont 10:00 kor a cél 12:00 kor nyitott...)

Mi odaértünk 10:20ra...

Telefonálás a rendezõknek, 11 óra körül nagy nehezen megérkeztek, megkaptuk a kitûzõt és az oklevelet, mikor érdeklõdök a fõtt étel iránt csak azt kapom válaszul hogy várjak itt délig az rá és kb 3 kor lesz a sorsolás.



HA EZ A HELYZET AKKOR MIÉRT ÍRJÁK KI HOGY AZ ELSÕ 100 BEÉRKEZÕ KAP ÉTELT VAGY MIÉRT KELL 8 TÓL INDÍTANI(12,9 KM ET  MAXIMUM 3 ÓRA ALATT SIMÁN MEG LEHET CSINÁLNI...)??????


AZ EGÉSZET ÖSSZEGEZVE POCSÉK ÁR-ÉRTÉK ARÁNY!!!!(2 db alma-1 db cerbona szelet volt az ellátás)



Remélem ezeket a hibákat jövõre kijavítját...

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár