Túrabeszámolók


túra éve: 2012
HASE 20Túra éve: 20122012.09.30 11:30:24

Õszintén szólva, hatalmasat csalódtam ebben a túrában,de POZITÍVAN!!




Olvasgattam az elõzõ évi beszámolókat, hogy mégis mire számítsak, kicsit elbizonytalanodtam, hogy akarok-e én ezen a túrán indulni. Elõzõnap este még mindig nem tudtam eldönteni, hogy akkor mi legyen.. Végülis belevágtam, megérkeztem a rajtba, benveztem, megkaptam az itinert,  minden várakozásomat felülmúlta... kinyitottam és egy csodás színes térkép vázlatot találtam benne, na mondom így csak nem fogok eltévedni, de a leírás is nagyon pontos volt! Több helyen papírkák voltak kihelyezve a fára/bokorra hogy merre tovább.

Nem volt egy könnyû túra, rendesen megizzasztott, megdolgoztam az újabb Budapest Kupa pecsétért úgy érzem.. :)




Köszönet a szervezõknek! :)



 

 
 
Éjszakai zörejekTúra éve: 20122012.09.30 11:01:18

Ahhoz képest, hogy elsõ rendezésû túra volt, csak gratulálni tudok a rendezõknek!



19:50-kor sikeresen megérkeztünk a rajtba, volt egy kisebb tömeg, de pár perc múlva kezünkben a korrekt itinerrel már indulhattunk is. Jó volt látni, mennyi embert megmozgatott ez a péntek esti/éjjeli túra, azért munka/suli után nem sok mindenkinek lett volna kedve hozzá. Éjszakai zörejek..egyszer hallottunk csak valamit, meg is ijedtünk.. :$ Szerencsére az idõ is kedvezett nekünk, igazán kellemes kis túra volt a maga nehézségeivel.




Itiner jó volt, jelzéseket külön megemlíteném, nagyon jó ötlet volt a szalagon elhelyezett fényvisszaverõs 'matrica'! :)

Ellenörzõ ponti elletás is igen bõséges volt (csokoládé+választható pezsgõtabletta), majd a célban a lekváros kenyértõl a nutelláson keresztül a zsíroskenyérig volt mindenféle finomság. :)

Emléklap szép, kitüzõ annyira nem nagy durranás, de ennyi baj legyen.



Köszönöm ezt a remek túrát!

Jövõre ha tehetem ott leszek ismét!




 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár