Túrabeszámolók


túra éve: 2014
Kistarcsai túra/hegymászó-túraTúra éve: 20142014.09.13 19:43:59

A 14.5 km-en indultam. A kapott térkép alapján az útvonalat jól lehetett követni. Elõzõ nap sok esõ esett, amit a homokos szakaszok jól elnyeltek, de máshol sok helyen vendégmarasztaló sár volt, ezért a tervezett 8 perc helyett átlagosan 9 percesre sikerültek a kilométerek.


A TTT honlapján a Margita és a Kistarcsai Uszoda is fel volt tüntetve rendezõnek, de a Margita honlapján az esemény nem szerepelt és az itineren is csak az uszoda volt feltüntetve rendezõnek. Ennek ellenére találkoztam több margitás rendezõvel.


Én a Google térképen 14.7 km hosszúnak mértem a pályát és lehet benne legalább 200 méter szintemelkedés.


Amikor az erdõ szélén lévõ ellenõrzõponthoz értem, a pontõr igencsak megörült neki, hogy rázendítettem az "Erdõ szélén nem jó lakni" kezdetû nótára.


A rajtban kaptunk nápolyit és fél liter vizet, ami nem fért be az övtáskámba, ezért ott hagytam.  Szerencsére hûvös idõ volt és párás volt a levegõ, így nem voltam szomjas.


A célban volt emléklap, kitûzõ, zsíroskenyér és szörp.


Hiányoltam ellenben, hogy bár az uszoda volt a rendezõ és az uszoda bejáratánál volt a cél, az uszodába nem kaptunk sem ingyen, sem kedvezményesen belépési lehetõséget.


 


 

 
 
túra éve: 2010
Pomáz Körül-belülTúra éve: 20102010.09.26 22:58:37

A 42 km-es távon mentem végig. Az útvonal tetszett, nagy része turistajelzés nélküli szakaszokon haladt, a Pilis újabb rejtelmeit ismerhettem meg, mint például a Kõkapu. Minden második ellenõrzõpontnál személyzet is volt, a közbensõ pontoknál rövid kérdésekre kellett felírni a választ, ez is tetszett. Az etetés-itatás számomra túl magas színvonalú volt, a hátizsákomban vitt elemózsia fele megmaradt. A célban nagyon jól esett a lebbencsleves. A szalagozás általában jól követhetõ volt, de egy-két helyen lehetett volna sûrûbb. Jövõre is eljövök, ha módom lesz rá. Köszönet a rendezõknek.

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár