Cartographia Kupa 2015

CARTOGRAPHIA KUPA 2015 - a kihívás

A Cartographia Kupa teljesítése igazi kihívás, a harmadik fokozat elnyeréséhez minimum 8, a második fokozathoz 12, az elsőhöz pedig 16 igazolás begyűjtése szükséges. A teljesítménytúra mozgalom 2015. február 21-én, a PITE 30/20/10 túrával indul a Mecsekben és egészen november végéig biztosít outdoor hétvégi programokat. Változatos helyszíneken és - edzettségi szinttől függően - különböző távokon tehetik próbára magukat az aktív és kezdő teljesítménytúrázók.


Hatodik alkalommal indul útjának a Cartographia kiadó teljesítménytúrázást és természetjárást népszerűsítő mozgalma, a Cartographia Kupa.  A 2015-ös évben 22 teljesítménytúra és az Alföldi Kéktúra Vándorlás két tetszőleges túranapja került be a kiírásba.

Tarts velünk! ...vagy hagyj le minket ;-)
 











Cartographia Kupa 2015 túrák

Kiírás 2015

A hatodik alkalommal meghirdetett Cartographia Kupa célja a
teljesítménytúrázás népszerűsítése, hazánk természeti
szépségeinek megismertetése.

A túrasorozat kiírója: Cartographia Kft.
Koordinátor: Tipográfia Testedző Egyesület

A túramozgalom keretében hagyományteremtő jelleggel évről évre hasonló elv alapján kiválasztva, más-más tájegységek más-más túrái kínálják a teljesítés lehetőségét. A 2015-ös évben 22 teljesítménytúra és az Alföldi Kéktúra Vándorlás két tetszőleges túranapja került bevonásra.

A teljesítés feltétele:

A 22 kiválasztott teljesítménytúra valamelyik távjából és az Alföldi Kéktúra Vándorlás két tetszőleges túranapjából összesen legalább 8 – 2001. január 1-jén, vagy utána született gyermek esetén 6 – túranap igazolt teljesítése.

Résztvevő:

A túrákon és a kupában való részvétel nyílt, azon kortól, egyesületi tagságtól függetlenül bárki részt vehet, aki a kiírásban foglaltakat elfogadja.

Igazolófüzet:

A kiíró a túramozgalom kiírásához és a teljesítés igazolásához igazolófüzetet biztosít, melyet beszerezhet:

  • a kupasorozat túráinak rajtjában/céljában;
  • a kiíró üzletében, a Cartographia Földgömb- és Térképboltban (cím: 1061 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 37., nyitva tartás: hétfő–péntek: 9–17 óra),
  • valamint a Cartographia webshopjában (www.cartographia.hu).
     
       Megjelenés dátuma: 2015. február 1.

Az igazolófüzet tartalmazza a kupasorozat kiírását, a résztvevő teljesítménytúrák időpontját, legfontosabb adatait, a rendezők és a túrák bemutatását illetve a túrák teljesítésének igazolására szolgáló oldalakat. Ára változatlanul 500 Ft.

Teljesítés:

Igazolt teljesítésnek tekintendő, ha a túrázó benevez az adott túra valamelyik távjára, azt teljesíti, és a túra rendezőjétől megkapja a Cartographia Kupa 2015 igazolófüzetébe a túra bélyegzőjének lenyomatát.

Amennyiben a túrázó az adott teljesítménytúra céljában – igazolófüzet hiányában – nem tudja igazoltatni a teljesítést, a következő Cartographia Kupa 2015 túrák bármelyikén, vagy a Koordinátorral egyeztetett módon az igazolandó túra hiteles dokumentumainak (emléklap, oklevél, itiner) bemutatásával később is megteheti.

Leadási határidő:

A minimum 8 (gyermekek esetén 6) túra teljesítését követően az igazolófüzetet, vagy a füzet igazoló bélyegzést tartalmazó oldalának szkennelt, vagy lefotózott másolatát – a pontos személyes adatokkal ellátva – 2015. december 13-ig kell eljuttatni a Koordinátor részére. Személyesen a túrák céljában, a Cartographia Földgömb- és Térképboltban, vagy a Koordinátorral egyeztetett módon lehet leadni. Postán a Cartographia Kft., 1066 Budapest, Nyugati tér 1. címre kell elküldeni úgy, hogy a megadott határidőig beérkezzen. E-mailben a beszkennelt, vagy lefotózott bélyegzős oldalt a kupa@cartographia.hu címre lehet küldeni.

Díjazás:

A túramozgalom díjazása háromfokozatú. Minden teljesítő névre szóló oklevelet és a teljesítés mértékétől (6/8, 12, 16 túra) függő díjazást kap. A kiírás összes túráját teljesítő külön díjazásban részesül.

Díjátadás:

A díjátadás időpontja 2016. januárban lesz, a pontos időpont és helyszín a Kupa hivatalos honlapján és facebook oldalán, valamint Teljesítménytúrázók Társaságának honlapján kerül meghirdetésre.

Elérhetőségek:

A kupa honlapja: www.cartographia.hu/cartographiakupa
Facebook: www.facebook.com/terkepek
A kupa levélcíme: Cartographia Kft., 1066 Budapest, Nyugati tér 1.
E-mail: kupa@cartographia.hu

A Cartographia Kupával kapcsolatban további információt ad:
Máté István (Tipográfia TE)
E-mail: mate.istvan1@chello.hu
Telefon: +36 20 913 3899

 

A változtatás joga fenntartva.