Horgos-Magyarkanizsa nemzetközi gyalogtúra, „Végig a sárga úton” 26 km





Túrabeszámolók (1 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõTermészetjáró Egyesület Magyarkanizsa
Berec Sándor
Levélcím: Szerbia, 24420 Magyarkanizsa, Szlovén utca 14.
Telefon: +381-63-8663-521, +381-24-879-108
e-mail: berecs@stcable.net
honlap: http://turakaniza.blogspot.com
 
honlap: http://www.facebook.com/termeszetjaro.egyesulet

Horgos-Magyarkanizsa nemzetközi gyalogtúra „Végig a sárga úton” 26
8
2013.08.03 Gy MTB Nappal Futó

Szerbia (Vajdaság): Horgos (központ) - Kamarás-erdő - Görbe-ér - Martonos falu (piactér) - végig a Tisza töltésen - Magyarkanizsa (Tisza-part)

Rajt: Horgos, Művelődési Ház előtt (GPS 46.153412 19.962262)
Cél: Magyarkanizsa, Tisza-part (GPS: 46.070419 20.062299)
Indítás: 9:30 óra Nevezési díj: 0 Táv (térképen): 26,6 km Szint (térképen): 0 m Szintidõ: 5 óra MTSZ pontszám: 40 MSTSZ pontszám: D26/6,5

Oklevél Emléklap Ital Szendvics Meleg étel Gyümölcs Édesség Csomagmegõrzés Szállás a rajtnál Szállás a célnál Sátrazás a rajtnál Sátrazás a célnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetõség a célnál

Nincs nevezési díj! Meleg egytálétel a célban kapható 2 eurós áron – megrendelés induláskor! A túra terepkerékpárral és futva is teljesíthető.
A rajtot el lehet érni a Szegedről induló vonattal. Magyarkanizsáról a starthelyre ingyenesen szállítjuk a résztvevőket!
Szállás Magyarkanizsán kempingben saját sátorban díjmentesen, illetve privát panziókban vagy hotelben 6-8 euró/fős ártól lehetséges.
Szálláslehetőségek: www.kanjizatourism.org.rs

Rajt: Horgos, Művelődési Ház előtt (google maps térképen)
Cél: Magyarkanizsa, Tisza-part (google maps térképen)

Tisztelt címzett!
A mellékletben küldöm a VIII. Nemzetközi gyalog- és kerékpártúra leírását.
Szeretettel várunk mindenkit - benevezési díj nincs.
A távot sikeresen teljesítők között 10 nyereménytárgyat sorsolunk ki. Emellett a legfiatalabb és a legidősebb résztvevő is ajándékot kap.
A távolabbról érkezőknek igény szerint ingyenes táborozási lehetőséget biztosítunk Magyarkanizsán a Tisza-parton a Kőrös Gastro-Club bekerített telephelyén, ahol lehetőség van strandolásra, kulturált tusolók és illemhelyek vannak.
A túra nem verseny!
A szervezők az ellenőrző pontokon vizet biztosítanak, valamint Martonoson a Focy-cuki cukrászda fagylalttal kedveskedik a résztvevőknek.
Az indulás Horgoson, a Művelődési Ház előtt lesz 9:30-kor, de Magyarkanizsáról, a Tisza-partról a volt Potisje nyaralótól 8:30-kor ingyenes busz szállítja Horgosra a jelentkezőket.
A Magyarországról, Szegedről érkezőknek ajánlom a reggeli vonatot, mellyel idejében megérkezhet a túrázó. Alternatív megoldásként lehet jönni kerékpárral is vagy napokkal előbb - sátorozással egybekötve.
Ebédet a Kőrös Gastro-Club biztosít kedvező áron. A rendelést reggel kel leadni.
Szívesen látunk olyan vendégeket is, akik nem túráznak, csupán egy vagy több kellemes napot szeretnének eltölteni Magyarkanizsán.
Bármilyen kérdés felmerül, szívesen válaszolunk - akár e-mailben, akár a mellékelt telefonszámok egyikén illetve az egyesület facebook profilján.
Üdvözlettel:
Berec Sándor, a magyarkanizsai Természetjáró Egyesület elnöke

Rendezői kiírás (HU), (SRB).




 

Letöltések száma: 948. Módosítva: 2013.07.24