Gödöllő – Erzsébet királyné városa - Városismereti Túra

Túrabeszámolók (1 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõMargita 344,2 Turisztikai és Sport Egyesület
Pálffy Tibor elnök
Levélcím: 2100 Gödöllő Kossuth Lajos utca 1.
Telefon: +36-30-295-3666
e-mail: palffytibor@indamail.hu
honlap: http://www.margita344-2.hu
 
RendezõUjj Ágnes
Telefon: +36 30 456-5298
e-mail: varosismereti.tura.godollo@gmail.com
 
honlap: http://www.margita344-2.hu

Gödöllő – Erzsébet királyné városa - Városismereti Túra
6
2017.06.11 Gy Nappal

Gödöllő város utcáin

Rajt:Cél: Gödöllő, Főtér,Városi Múzeum
Indítás: 9:00-12:00 óra Nevezési díj: 500 Ft Táv (térképen): 10 km Szint (térképen): 100 m Szintidõ: 4 óra MTSZ pontszám: 17 MSTSZ pontszám: E11/4 TTT pontszám: 11,5

Emléklap Kitûzõ

A túra minimális szintideje 4 óra, a cél 17 óráig van nyitva.
Csoportos, családi nevezés 1000 Ft.
A túra a „Gödöllő - A királyné városa” Gödöllő 2017-es tematikus kulturális rendezvénysorozat, és a Margita Kupa része. A túra elsősorban olyan különleges helyszíneket keres fel, ami Erzsébet királyné gödöllői tartózkodására emlékeztet.
A rajtnál térképet és feladatlapot kapnak az indulók, a megjelölt helyek felkeresését a kérdésekre adott válaszokkal tudják igazolni. A kérdésekre a válaszokat a helyszínem kell megkeresni. A túra nevezetes pontjai GPS-be letölthetők lesznek az egyesület honlapjáról (gdb).

A túra napján a túra útvonalához igazodva megfelelő időintervallumban látogatható lesz a Gödöllői Iparművészeti Műhely zászlókiállítása, a Levendula galéria, a Szent István Egyetem Főbejárata, az  Egyetemi Víztorony (kilátó) és a Szent István Egyetem Botanikus kertje, benne az Év fája, a Mesebeli Vackorfa, a Királyi kastélyban Erzsébet királyné kertje, verandája, a koronázási hétvége kerti eseményei, Királyi váróterem, más különleges helyszínek a túra résztvevőinek ingyenesen látogathatóak. A kérdésekre a helyes válaszok az egyesület honlapján a túra után elérhetőek lesznek.

Díjazás: emléklap, hűtőmágnes a célban. Sok meglepetés, ajándék: gödöllői és más támogató cégek és kulturális intézmények felajánlásai pl: ajándékok, könyvek, belépőjegyek.
Nevezési díjból kedvezmény az összes távhoz Egyéni és csoportos nevezés lehetséges. Csoportos, családi nevezésnél 2 főnek megfelelő nevezési díjat kell fizetni, a díjazás is 2 főnek megfelelő. Fogyatékkal élő sporttársunk és kísérője térítésmentesen indulhat az ezt igazoló kártya bemutatásával.

Térkép: Gödöllő város térképe.

 

Letöltések száma: 1316. Módosítva: 2016.11.23