Túraajánló - február 16. - Lilla-napi vonatozás a Bükkben

Kedves Barátaim!

A szervezõk nevében 2008. február 16-ára a Bükk rengetegébe hívom Önöket.
Lilla-napi vonatozásra, mely program évente egyszer kerül megrendezésre a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton. A különleges jármûvekbõl összeállított szerelvény tavalyi, elsõ menete olyan jól sikerült, hogy a programról lemaradtak azóta is folyamatosan levelekkel és telefonhívásokkal bombázzák a különvonatozás kitalálóit. Ezek után nem volt nehéz elhatározni, hogy idén is megrendezzék a programot. A mindenre kiterjedõ részletek az esemény honlapján, a www.lillafoto.fw.hu oldalon olvashatók.

Kérem, kerekedjenek fel, utazzanak hazánk talán legnépszerûbb erdei vasútján. A fényképezõgépet, vagy videokamerát ne hagyják otthon, mert ezen az utazáson a hivatásos fotósok irigyelt beállításai bárki számára megvalósíthatók. Ehhez a Lilla-napi különvonat a Miskolc - Lillafüred és a Lillafüred - Garadna útvonal legszebb részein az Önök kedvéért ún. fotómegállásokat iktat menetrendjébe.

Aki ódzkodik az internetes jelentkezéstõl és jegyvásárlástól, az február 9-én, szombaton 10 órától személyesen veheti meg jegyét a kisvasút Miskolc-Dorottya utcai végállomásán. A távol élõk kérjék meg miskolci ismerõseiket a jegyvásárlásra, így biztosan nem maradnak le.

További információ a 30/238-0755 telefonszámon Jakóts Ádámtól kérhetõ.

Üdvözlettel:
Máté István szerkesztõ, Hegyisport és Turista Magazin, Kornétás Kiadó Kft.
Telefon: (1)789-7149. Mobil: (20)913-3899. htm.magazin@chello.hu , www.turistamagazin.hu