TTT

HAZAI LEGJOBB TELJESÍTMÉNYTÚRA

 

SZAVAZZ TE IS!! SZAVAZZ TE IS!!

Hogyan?

Általad a túrakiírás időpontjában teljesített túrákat rangsorold 1, 2, 3... sorszámmal. Ebből következik, hogy nem bejárás és nem rendezőként, söprűként való teljesítésről van szó.

Egyes sorszámot kap az a túra, ami Neked a legjobban tetsző túra volt, utána a többi túra. Utolsó sorszámú túra az amelyik neked a legkevésbé tetszett. Ebbe a rangsorba természetesen csak azok a túrák kerülhetnek bele, amelyek az 1999. évben voltak.

Ilyenkor felmerülhet benned az a kérdés, mi van akkor, ha több túra között nem tudsz különbséget tenni. Semmi gond, egyszerűen azonos sorszámot írunk a túráknak.

Eredményhirdetés: a TTT éves közgyűlésén kerül rá sor.

A rangsoroláshoz adunk néhány támpontot: igazoló füzet milyensége, túra útvonala, kitűző, oklevél-emléklap, rendezőség figyelmessége, rendezés.

Néhány szó az elbírálás módjáról: Az így elkészített rangsor adja a kiértékelés alapját. A statisztika elkészítésénél két súlyozást veszünk figyelembe. Az egyik, amikor a túrák megkapják pontjaikat. A turistához tartozó összes pontot elosztjuk annyival, ahány túrán volt. Pl.: az első helyezett túrája 1 pontot, utolsó helyezett túrája 1/52 pontot kap.

A második számítás ezután következik, ami az igazságtalanságot szűri ki. Mert, ha egy túrára csak egy ember szavaz és azt az első helyre teszi, az a rendezvény nagy eséllyel indul az első helyért. Az a túra amelyikre 20-an szavaznak, az nem lehet az első helyezettek között. Tehát azon túrákat, amelyre kevesen szavaznak, ki kell venni. stb.

Szavazatok leadásának határideje: 2000. február 16.

Cím:

Várjuk szavazatodat

Teljesítménytúrázók TársaságaA Teljesítménytúrázók Társasága honlapja