Várjuk az Év Teljesítménytúrázója, a Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere pályázatokat és a Hazai Legjobb Teljesítménytúra szavazatokat!

Tisztelt Teljesítménytúrázók!
 

A 2013-as túraév befejeztével a Teljesítménytúrázók Társasága ismét várja pályázataitokat az Év Teljesítménytúrázója elismerő címre, a Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere minősítésre, és szavazataitokat a Hazai Legjobb Teljesítménytúra elismerő címre.

- A TTMR jelvény önköltségi árát (500 Ft) a 2013-es túraév TTMR minősítések pályázatainál téríteni kell, mivel a TTT támogatási, pályázati lehetőségei ebben az évben nem teszik lehetővé az ingyenességet! Minden résztvevőnek fizetnie kell aki szeretne jelvényt, az oklevél és maga a minősítés továbbra is ingyenes. A pályázat leadásakor jelölni kell az adatlapon, hogy szeretnél-e jelvényt kapni, így mi csak annyit készíttetünk, amennyit igényeltek. A nem jelölt igényt automatikusan nemlegesnek tekintjük! A jelvény díját legkésőbb a díjkiosztón kell rendezni, vagy előtte a január-februári túrákon BPkupafüzet/naptár árusnál, TTT klubnapokon, vagy átutalással.
- Az egyes korkategóriák a pályázók létszámától függetlenül, férfi és női kategóriákban mindig kiírásra kerülnek.

Az általatok teljesített összes teljesítménytúra listáját várjuk, az adataitokkal együtt.

(Megjegyzés az túrák/terepfutások elszámolhatóságának értelmezéséhez a TTMR/ÉVTT kiírás alapján: Hazai rendezvények közül csak azok számolhatók el, amelyek a TTT naptárban már szerepeltek. Külföldi rendezvények közül azok is, amelyek nem szerepeltek, ugyanis nem várható el a külföldi rendezőktől, hogy a TTT felé is leadják a rendezvényeik kiírásait, de feltétel, hogy a túra kiírása előzetes bejelentéssel kerüljön bele a teljesítménytúra naptárba.
Hazai terepfutó versenyek elszámolhatók
, amennyiben a TTT naptárban meghirdetésre kerültek. Nem számolhatók el utólag olyan hazai terepfutó vagy gyalogos rendezvények sem, amelyek a TTT naptárban nem szerepeltek (pl. nem szereplő Ötpróbák vagy mezei futás jellegű rendezvények). Aszfaltos futások-futóversenyek egyáltalán nem számolhatók el. Nem számolhatók el a Túlélőtúrák, hacsak nincs kötött, mindenki számára kötelező útvonaluk - vagyis pontosan meghatározható táv és szint adatuk. Nem számolhatók el a külföldi vándorlás jellegű túrák, amelyek alapvetően nem rendezvények - pl. Camino. Nem számolhatók el azok a külföldi túrák, amelyeknek nincs nyilvánosan - az interneten- elérhető kiírásuk vagy nem rendezvények.)

Az Év teljesítménytúrázója és a TTMR minõsítésekhez használható pályázati adatlap és a Túrastatisztika 2013 külön excel fájlokban találhatók!

Elektronikus kitöltés esetén a túrák a statisztika táblázatban egyszerűen bejelölhetők, a beépített szűrővel le kell válogatni a bejelölt túrákat és a teljes sorokat kell átmásolni az adatlapra. Kitöltés előtt mentsd le az adatlapot a c:-re, és onnan nyisd meg szerkesztésre!
A pályázatokat (az adatlap fájlt) kérjük email-ben visszaküldeni a ttt.levelek@gmail.com címünkre, esetleg postán a Teljesítménytúrázók Társasága, 1590. Budapest, Pf. 110. postafiókra.
A pályázatok beküldési határideje: 2014. január 31.
Minden email-ben küldött pályázatot 2-9 napon belül visszaigazolunk, ha ez nem történik meg, kérjük, hogy jelezd!

A pályázati kiírások elérhetők honlapunkon:

Év Teljesítménytúrázója,

Teljesítménytúrázók Minõsítési Rendszere,

Hazai Legjobb Teljesítménytúra

A TTMR pályázatok kiértékelése és a minősítések odaítélése is mindig a túraévet követően történik meg. Az elnyert díjak kiosztására, ünnepélyes keretek között, minden évben a TTT rendes közgyűlésén kerül sor.


Ennek időpontja (tervek szerint): 2014. február 23. (vasárnap).