Megújultak a Normafa környéki turistautak

Október utolsó hétvégéjén, önkéntes munkában megújultak a Normafa melletti turista- és zarándok utak megrongált, fekete festékkel lefújt jelzései. A négy napos munkában 8 fő vett részt. 80 munkaórában felújításra kerültek a Normafa melletti 1 km-es szakaszon a zöld sáv, zöld kereszt, kék körséta turistaút, és  viola, kék Mária út és Szent Jakab út zarándokutak jelzései, összesen 150 db jelzésalap, majd jelzéskép. Felújítottuk szintén a kék körséta út Normafa - Anna Kápolna - János-hegy - Erzsébet-térdeplő - Virág-völgy 3 km-es útvonal jelzéseit (további 170 db jelzésalap), így a kék körséta út a tavaly már megújított Normafa, székelykapu - Virág-völgy útvonallal együtt ismét jól járható.
A jelzésfestésben részt vettek: a Teljesítménytúrázók Társasága egyesület, a Magyar Természetjáró Szövetség útjelző bizottsága, a Műanyag SC, a Budapesti Természetbarát Sportszövetség technikai bizottsága és a Szent Jakab Baráti Kör tagjai, önkéntesei, munkájukat köszönjük!
Kérünk mindenkit, hogyha a Budai-hegység területén megrongált (baltával lekapart vagy festékkel lefújt) turistajelzést találnak, akkor jelezzék a pontos hely megjelölésével a ttt.levelek@gmail.com vagy turistaut@termeszetjaro.hu címeken.
Üdvözlettel:
Fehérvári Máté
Teljesítménytúrázók Társasága (közhasznú egyesület), alelnök
MTSZ bronz jelvényes túravezető
06-30-284-2730
ttt.levelek@gmail.com, honlap:  www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu
Normafa turistajelzések. 2013-10-29