Őszi Trapp





Túrabeszámolók (8 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõBudapesti Természetbarát Sportszövetség (BTSSZ) Gyalogtúra Bizottság
Levélcím: 1053 Budapest, Curia u. 3. III. em. 6.
Telefon: (1) 266-5924
e-mail: elnok@btssz.hu
honlap: http://www.btssz.hu
 
RendezõLengyel József
e-mail: btssz@btssz.hu
 
honlap: http://www.btssz.hu

Őszi Trapp
10
2017.10.14 Gy Nappal

Pilisszentlászló - Lajosforrás - Nagy-Csikóvár - Kis-Csikóvár - Gyopár-forrás - Berda József emlékhely - Oszoly-nyereg - Csúcs-hegy - Majdán-nyereg - Kevély-nyereg - Teve-szikla - Köves-bérc - Aranyhegyi-patak völgye - Csúcs-hegyi-nyereg - Guckler Károly út - Virágos-nyereg - Menedékház u. 22. th.

Rajt: Pilisszentlászló, Jánosik korcsma
Cél: Csúcs-hegyi vendégház (Budapest, III. ker. Menedékház u. 22.)
Indítás: 7:30-10:00 óra Nevezési díj: 1600 Ft Táv (térképen): 26 km Szint (terepen): 960 m Szintidõ: 7 óra MTSZ pontszám: 58,2 MSTSZ pontszám: C35/8 TTT pontszám: 40,4

Emléklap Kitûzõ Ital saját pohárba Szendvics Édesség Csomagszállítás a célba Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

ELŐNEVEZÉS AZ ŐSZI TRAPPON

Az Őszi Trapp teljesítménytúrán bevezetjük az előnevezést, melynek előnye, hogy a túra rajtjában nem kell a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével foglalkozni, csupán a jelige bemondásával átvenni a menetkartont és aláírni a kitöltött jelentkezési lapot. Az előnevezés legkésőbb október 9-ig (hétfőig) lehetséges, de helyszíni nevezésre ezután is van lehetőség.

Az előnevezés folyamata a következő:
1. Az Őszi trapp előnevezés linkre kattintva megjelenő kérdőívet ki kell tölteni. Több személy együttes indulása esetén (család, baráti társaság, iskola, stb.) kérjük, hogy minden nevezettnek ugyanazt a jeligét adják sorszámozva (pl. Pitypang-1, Pitypang-2, stb.)
2. A nevezési díjat a BTSSZ bankszámlájára (számlaszám: CIB BANK: 10700691-44911102- 51100005) kell utalni, vagy a BTSSZ irodájában (Budapest, V. ker. Curia utca 3. III. em. 6.) készpénzben befizetni úgy, hogy az összeg a BTSSZ-hez legkésőbb október 10-ig beérkezzen. A pontos beazonosítás érdekében "közlemény" rovatba kérjük a jeligét beírni. Több személy együttes nevezése esetén a jeligét természetesen csak egyszer kell beírni, a sorszámok feltüntetésével (pl. Pitypang 1-4). AZ ELŐNEVEZÉS CSAK A NEVEZÉSI DÍJ HATÁRIDŐN BELÜL TÖRTÉNŐ UTALÁSÁVAL ÉRVÉNYES!

Nevezési díj MTSZ, TTT tagoknak 1000.-Ft, BTSSZ tagszervezeti tagoknak MTSZ kártyával 800.-Ft, Diákoknak 500 Ft. A kedvezményre jogosító igazolásokat a rajtnál mindenki mutassa meg!
Csomagszállítás díja: 50 Ft/csomag.
Térkép: a Pilis-, Visegrádi-hegység, Budai-hegység turistatérképe.
Ötszörös teljesítők névre szóló kitűzőt kapnak.
A túrázóknak a célban zsíroskenyeret és üdítőt biztosítunk.
Saját bögréd, poharad hozd magaddal!
A túra a Budapest Kupa, Tholt Albert kupa része.
Az ellenőrző állomások nyitási időpontjai a menetkartonon vannak megadva. Ezért kérjük a gyorsabban haladni kívánó sporttársakat, hogy későbbi időpontban induljanak. Aki sietés miatt nem várja meg a nyitást és ezért hagy ki ellenőrzőpontot, annak a teljesítését nem fogadjuk el!

 

Letöltések száma: 3629. Módosítva: 2017.10.03