Kilátók Füredtől-Füredig 26/20 (TEGYOT/TEDOT, Előjelentkezés!)





Túrabeszámolók (3 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõGémes Természetjáró Egyesület
Levélcím: 1192 Budapest, Hungária út 36.
Telefon: (20) 9822-363
e-mail: gemeste@x3.hu
honlap: http://www.gemeste.hu
 
RendezõLehoczki Zoltán
Levélcím: 1194 Budapest, Hárs utca 30.
Telefon: (20) 982-2363
e-mail: lehoczkizoli@citromail.hu
 
RendezõDravecz Ferenc
Levélcím: 1103 Budapest, Farkasalma u. 7. 2/6.
Telefon: (30) 3688-793
e-mail: dferenc@vnet.hu
 
honlap: http://tedot.hu

Kilátók Füredtől-Füredig 26 (TEGYOT/TEDOT)
1
2012.07.02 Gy Nappal

Balatonfüred - Lóczy-barlang - Jókai-kilátó - Koloska forrás - Koloska csárda - Balatonarács - Plul-vizimalom - Csákány-hegy (Endrődi Sándor kilátó) - Paloznak - Lovas - Somlyó-hegyi kilátó - Alsóőrs - Csere-hegyi-kilátó - Káptalanfüred

Rajt: Csak az előnevezettek számára publikus
Cél: Káptalanfüred XIX. kerületi gyermek tábor
Indítás:  óra Nevezési díj: 1500 Táv (térképen): 26,3 km Szint (térképen): 803 m Szintidõ: 8:45 óra MTSZ pontszám: 55,5 MSTSZ pontszám: C34/7

Emléklap Kitûzõ Ital Szendvics Édesség Csomagmegõrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetõség a célnál

Kilátók Füredtől-Füredig 20 (TEGYOT/TEDOT)
1
2012.07.02 Gy Nappal

Balatonfüred - Lóczy-barlang - Jókai-kilátó - Koloska csárda - Balatonarács - Plul-vizimalom - Csákány-hegy (Endrődi Sándor kilátó) - Paloznak - Lovas - Somlyó-hegyi kilátó - Alsóőrs - Csere-hegyi-kilátó - Káptalanfüred

Rajt: Csak az előnevezettek számára publikus
Cél: Káptalanfüred XIX. kerületi gyermek tábor
Indítás:  óra Nevezési díj: 1500 Táv (térképen): 20 km Szint (térképen): 744 m Szintidõ: 7 óra MTSZ pontszám: 45 MSTSZ pontszám: D27/6,5

Emléklap Kitûzõ Ital Édesség Csomagmegõrzés Szállás a rajtnál Szállás a célnál Sátrazás a rajtnál Sátrazás a célnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetõség a célnál

Minden távhoz:
A teljesítménytúra a Természetjáró Gyermekek és Diákok Országos Találkozójának rendezvénye.

A teljesítménytúra része a 2012-ben Káptalanfüreden megrendezésre kerülő TEGYOT-TEDOT-nak. Így a teljesítménytúra csak korlátozottan nyitott. A teljesítménytúrán csak azok vehetnek részt, akik elküldik nevezésüket a gemeste@x3.hu e-mail címre 2012. június 15-ig. A rajthelyet és az indulási időt e-mailban közöljük az előnevezett túrázókkal.
Szállást – a Találkozó szabad férőhelyeinek függvényében – korlátozottan tudunk biztosítani. A résztvevők hideg ebédcsomagot kapnak.
Nevezési díj 1500 Ft, csak előnevezéssel lehet indulni a teljesítménytúrán! Előnevezési határidő: 2012. június 15.
Nevezési díjból 200 Ft/fő kedvezmény: MTSZ/Természetbarát Turista kártya, MSTSZ, TTT tagok, Magyar Turista Kártya, Diák, Nyugdíjas.
Rajhely és rajtidő: csak az előnevezettek számára publikus.


A találkozó részletei, jelentkezés, szállás információ, stb. a www.tedot.hu honlapon.

Kedves Természetbarát Sporttársunk!
Szeretnénk meghívni egy olyan találkozóra, ahol a környezet és a természet szeretetét sportos életmóddal kapcsoljuk össze, versenyekkel, kihívásokkal, szabadidős programokkal.

Résztvevők köre:
TEGYOT: Általános iskolai korosztály 3-5 fős csapatai (függetlenül attól, hogy milyen iskolatípusba járnak) és kísérőik. A verseny résztvevői a rendezés évében 15. életévüket betöltő és fiatalabb gyerekek, de csak a 8. évfolyamig bezárólag. (Általában felső tagozatos gyerekeket várunk.)
TEDOT: Középiskolai korosztály 3-5 fős csapatok (függetlenül attól, hogy milyen iskolatípusba járnak) és kísérőik. A verseny résztvevői általában a 9-12. évfolyam tanulói, de ahol középfokú 13. és 14., évfolyam is van, ott ezek a tanulók is részt vehetnek, de csak addig, amíg a rendezés évében 21. életévüket be nem töltik.
Ezen a találkozón - a tavalyihoz hasonlóan - lehetőséget adunk az ún. Kísérős kategória részvételére is. Ezt a kategóriát azért hoztuk létre, hogy kezdő gyerekek, diákok is eljöhessenek a találkozóra, ha van egy vállalkozó kedvű olyan kísérő (tanár, szülő), aki nemcsak elkíséri a csapatot a találkozóra, de aktívan részt is vesz az éjszakai és a nappali tájékozódási versenyeken, így bevezetve Őket e szép sport rejtelmeibe. (Az elméleti versenyen és a városismereti versenyen azonban ebben a kategóriában is kísérő nélkül indulnak a csapatok.)
A találkozó programja nappali és éjszakai tájékozódási túraversenyt, elméleti és városismereti versenyt foglal magában. Szokás szerint teljesítménytúrát is szervezünk Balatonfüred és Káptalanfüred között 20 és 26 km-es távon.

 

Letöltések száma: 1789. Módosítva: 2012.05.09