Túrabeszámolók


Tatabánya

Siki89Túra éve: 20132013.11.22 18:54:42

Tatabánya 20 (2013)



Két évvel ezelõtt ez volt az elsõ teljesítménytúrám, igaz, akkor a 30-as távon szenvedtünk végig. Most idõ hiányában csak a 20-asra mentem. Azt hittem a 20-as táv érinti Vitányvárat, de sajnos nem, nem tudom minek van a leírásban. Igaz, kis kitérõvel oda lehet menni, de most erre nem volt idõm. A túrával nincs gond, nagyon szép helyeken megy végig, de a szervezés nem valami profi.


- Indulásnál fizettem, kezembe nyomták az itinert, írjam rá a nevem és az indulási idõm. Ezzel annyira nem lenne gond, de nekik így semmi pontos adatuk nincs róla, ki is indult el a túrán.


- A térkép/itiner nagyon gyenge minõségû, mármint nyomtatásilag. Nekem megvan még a 2 évvel ezelõtti, az teljesen jó. Bár az útvonal nagyon jól ki van jelölve, térképre nincs szükség.


- Sajnos az emléklap is nagyon nagyon gyenge minõségû nyomtatás, elég halvány. Ugyan az mint amit 2 éve kaptunk a 30-on, csak ugye 20-as felirat, de ahhoz képest minõségileg nagyon rossz.


- Célban teljesítésnek megfelelõ kitûzõ, zsíros kenyér, tea,  csoki (ami 2 éve a Szarvas kútnál volt, most is jobb lett volna ott) és emléklap, amit a kezembe nyomtak. Jópár túrán voltam már, de még sehol sem voltak ilyenek, hogy egy üres emléklapot adnak, nem írták rá a nevem. Nem mintha én nem tudnám ráírni, de azért mégis. Ez volt a csúcspont. Nevezéskor az itinerre nem írnak semmit, célban pedig még az emléklapra sem. Míg elfogyasztottam egy zsíroskenyeret, néztem a beérkezõket, láttam hogy nincs ráírják a nevet. Pár nap mulva egyik ismerõsöm, aki tavaly volt a túrán, meglátta a név nélküli emléklapom, és csak annyit mondott, hogy ,,látom tavaly óta még mindig nem tanulták meg ráírni a nevet az emléklapra,,.  Úgyhogy nem egyszeri eset, lehet ennyire nem voltunk szimpatikusak.


- És még annyit szeretnék tanácsolni a szervezõknek, hogy a ttt honlapon nem ártana frissíteni, vagy csak elolvasni a túra leírását. Az van ott, hogy 1-es és 17-es bussza leleht megközelíteni, de ez nem igaz, a 17-es hétvégén nem is jár.  A túra helyszínét az 1-es és 5-ös bussza lehet megközelíteni, mivel többen jönnek más városokból, nem kéne félrevezetni õket.


 


Mint írtam, a túra nagyon szép helyeken megy végig, tökéletes irányjelzõ táblák mindenhol, de amiket írtam nem ártana javítani rajta, apróságok, de sok kicsibõl összejön...A túra jó volt, a szervezés ezáltal egyáltalán nem tetszett. Egyszer még 30-ra mindenképp vissza fogok menni.


Képek:


tatabanya20.siki.fotoalbum.hu/