Túrabeszámolók


Téli Mátra

szakipTúra éve: 20102010.02.01 13:15:46
Téli Mátra M

Én is meg szeretném köszönni a futókkal szembeni kedvességet, amit a túrázóktól kaptam. Az esetek 99 %-ában elengedtek egybõl... a maradék 1% is csak a kapucniknak tudható be :) A tavalyi viták miatt kicsit tartottam a túrázókkal való konfliktusoktól, de csak egyszer szóltak vissza, hogy "Mi is mennénk".
Sajnos én sem úsztam meg eléhezés nélkül. A Kékesre menet a Gabi halálán, nekem is lepergett az életem filmje, de egy vigyorgó túrázó, és egy tájfutó lendülete csak felcibált a tetõre. Köszönet illeti még azt a futót is, aki két zabszelettel ajándékozott meg, mondván ebben a legtöbb a szénhidrát, de azt nem tette hozzá, hogy kiszáradj szájjal hogy majszoljam el... Ez majdnem sikerült a kékes csúcsáig, ahol a büfében kellemes baráti hangulatban néhány félhalottal, és kedves rendezõkkel együtt újra életképes lettem. Lefelé végre lett egy futótárs, akivel egész jól telt az idõ, de sajnos a forrás után csak egy fénycsikot láttam belõle.

Irígylem azokat, akik egy rövid nadrágban, és két pólóban kimentek... a fagyhalál egy formája :) Rajtam a dry+ os felsõ is páncéllá fagyott a Gabi halála után.
Rush hogy bírt ki 6 órát fázva, nem tudom... Több ismerõsöm is feladta kockára fagyás miatt, de szerencsére a járat buszos felvette a stoppoló futókat.

Remélem jövõre is elviselnek minket futókat a túrázók. Köszi